A városi tereken látható utcai művészet a nappalikba is beszivárgott.
Keszits sajat street art alkotast

Készíts saját street art alkotást!

Vigyél egy kis energiát a nappalidba street art alkotással!

A street art az otthoni dekorálás szabályait teljesen felrúgja. Az olyan ismert neveknek köszönhetően, mint Banksy és Shepard Fairey (Barack Obama legendás „Remény” poszterének készítője), ez a trend az utcákról bekerült a művészeti galériákba, múzeumokba és a belső terekbe is. Itt egy gyors és egyszerű ötlet, hogy vihetsz egy kis energiát saját életteredbe az utcai művészet élénkségével.

Ez a festés erőteljes hatást nyújt, ezért kis felületeken a legjobb. Javasoljuk, hogy egy nagyméretű vásznat vagy egy MDF lapot használj inkább, ahelyett, hogy közvetlenül a falra festenél. Válassz olyan színpalettát, amiben öt-hat egymást kiegészítő szín van, mint a lila és a kék, a rózsaszín és a narancs, majd hangsúlyként adj ezekhez egy kontrasztos színárnyalatot!

Az alapot puha festőecsettel úgy készítsd el, hogy a három legvilágosabb színnel fess egyenetlen blokkokat elmosódott stílusban! Amikor ez megszáradt, minden egyes festékdobozból öntsd a festéket a flakonokba, majd spriccelj vonalakat a felületre (tegyél le egy műanyag fóliát, hogy megvédd a padlózatot)! A legjobb, ha egyszerre egy színt használsz, és minden rétegnek adj időt, hogy megszáradjon, ezzel megakadályozod a színek összemosódását!

Amikor megszáradt a festék, a művedet feltűnő helyre akaszd ki, hogy izgalmas beszédtémává válhasson! Mivel a műved vászonra készült, ebben az a legjobb, hogy oda rakhatod, ahová szíved szerint szeretnéd.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...