Egyterű konyha-ebédlő teret akarsz díszíteni? Ez a rózsaszín és fekete színpaletta tökéletes esti vendéglátáskor és a mindennapi életben is.
Hozz letre elegans, egyteru konyhat!

Hozz létre elegáns, egyterű konyhát!

Kettős rendeltetésű szobához párosíts össze rózsaszínt és merész feketét!

Nappal és éjszaka

Az otthon egyik leginkább használt helye az egyterű konyha-ebédlő, amelynek ugyanúgy meg kell felelnie a nappali életvitelnek, mint az esti vendéglátásnak.

Így a színpaletta kiválasztásakor fontos arra gondolni, hogy milyen módon fognak a színárnyalatok egy felnőtt vacsoraparti esetén vagy hét közben a házimunkák elvégzésének háttereként kinézni.

Sorakoztass fel több stílust!

Itt a tompa sötét rózsaszín erős, merész feketével lett párosítva. Ez a rózsaszín tökéletes, vidám színárnyalatot nyújt nappal, ugyanakkor elegáns atmoszférát biztosít estére. A fekete segít a rózsaszínt kiegyensúlyozni, és biztosítja, hogy a helyiség komoly és kifinomult, ugyanakkor energikus és vidám maradjon.

Könnyedén elegáns

Fokozd ezt az elegáns színösszeállítást semleges színű bútorokkal és felületekkel, mint a sötét fa színű szekrények és a fémből készült munkafelületek!

Az arculat felerősítéséhez használd a sötét rózsaszínt a lakástextilekben, például egy rózsaszínű vagy mély bordóvörös keleti szőnyeggel. Kiegészítőként díszíts friss virággal és teamécsessel - itt az idő, hogy megtervezd a következő vacsorapartit!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...