Lila hálószoba kékre festett ablakkerettel
Friss fuvallat az otthonodban

„Hogyan tehetem még nyitottabbá a teret a Ragyogó Égbolt árnyalattal?”

A 2022-es Év Dulux Színe, a Ragyogó Égbolt egy könnyed és optimista árnyalat; tökéletes módja, hogy friss fuvallatot hozzon akármelyik szobába. A komplementer trendpaletták felhasználásával összeállított négyféle ötlet segítségével könnyedebbé és szellősebbé varázsolhatod a teret; az ötletek széles skálája a mennyezetfestéstől a kétszínű falakig terjed...

A 2022-es Év Dulux Színe, a Ragyogó Égbolt egy világos, természetes kék árnyalat, amely a friss levegő és a nyitott égbolt hangulatát viszi közvetlenül az otthonodba. Hihetetlenül sokoldalú; kiválóan működik együtt a négy különböző kiegészítő paletta színeivel, így bármilyen méretű helyiséget azonnal érezhetően fényesebbnek és tágasabbnak mutat. 

Nemcsak az árnyalatok kombinációja számít, hanem az is, hogy hogyan és hol használod őket. A Ragyogó Égbolt világosabbá és fényesebbé teheti a fal vagy a mennyezet nagy felületét; ugyanakkor hangsúlyos árnyalat is, amely felhívja a figyelmet a helyiség részeire, illetve fókuszpont létrehozására is alkalmas. Négy kiegészítő palettája pedig végtelen teret enged a sokféle színkombináció számára. 

Az alábbiakban négy egyszerű ötletet mutatunk be a szoba átalakítására, amelyhez használd a 2022-es Év Dulux Színét és annak palettáit. 

1. Tedd különlegessé a szobát egy festett mennyezettel!

Ebédlő kékre festett mennyezettel

Nézz fel, és készítsd el saját égboltodat: fesd be mennyezeted a 2022-es Év Dulux Színe, a Ragyogó Égbolt használatával. Ez az energikus árnyalat minden térben a nyitottság érzetét kelti, valamint derűs kapcsolatot teremt a természettel. Könnyed kiegészítő tónusokkal kombinálva vagy akár csak önmagában használva a természetes nappali fényt is maximálisan kihasználja. 

2. Használj egymáshoz passzoló falakat és szekrényeket

Konyha kék falakkal és szekrényekkel

Keltsd új életre a konyhádat: fesd újra a szekrényajtókat és falakat a Ragyogó Égbolt használatával. Ez a légies és könnyed, energikus árnyalat nemcsak a frissesség érzetét kelti, hanem a nappali fényt is fokozza, és tágasabbá teszi a konyhádat. Az azonos színűre festett falak konzisztens hatást keltenek, amely egységessé teszi a megjelenést. 

3. Próbáld ki a kétszínű falakat

Az asztalra és a székekre néző kétszínű kék és fehér fal

Ha két, egymást kiegészítő árnyalatot alkalmazol a falakon, azzal vizuálisan is érdekessé teheted a teret. Az alsó részeken egy mélyebb árnyalat, a felsőbb régiókban pedig egy világosabb tónus használata szintén növelheti a magasság érzetét, mivel felfelé vonzza a tekintetet. Könnyű és okos trükk, amely azonnal nyitottabbá teszi a teret. 

4. Frissítsd fel a munkaterületet

Iroda kék falakkal, kerek asztallal és rózsaszín székkel

A 2022-es Év Dulux Színe, a Ragyogó Égbolt tökéletes hátteret ad a mozgalmas mindennapokhoz, és a korlátlan tér érzetét kelti minden helyiségben. Világoskék tónusa fényt hozhat egy nyüzsgő otthonba, valamint derűs kapcsolatot teremt a természettel. Az ablakok körül alkalmazott Ragyogó Égbolt árnyalat segít a frissesség érzésében és a napfény maximális kihasználásában. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...