cf20_törődés_színpaletta_konyhához
A lágy, semleges színek világos, légies színpalettát alkotnak konyhához

Hogyan használhatod otthonodban a Hajnali ölelés színt tartalmazó 2020-as színpalettáinkat?

Megismerheted a Hajnali ölelés szín sokoldalúságát, és megtalálhatod a szobádhoz megfelelő színpalettát

A Dulux színszakértői minden évben a világ minden tájáról származó belsőépítészekkel, trendkutatókkal együttműködve megállapítják azokat az új globális trendeket, amelyek alakítani fogják életünket a közeljövőben. Ezen információk alapján meghatározzuk az új év színét, és elkészítjük mellé a négy kiegészítő színpalettát.

Egyre hektikusabb és egyre digitálisabb világunkban vágyunk a több gondoskodásra és keressük a dolgok értelmét. Az idei év színe, a Hajnali ölelés olyan nyugalmat és letisztultságot sugároz, amely tökéletesen illik ehhez a hangulathoz.

Olyan csodálatosan sokoldalú árnyalat, amelynek hatása attól függően változik, hogy milyen színösszeállításban használják. A Hajnali ölelés mellé négy lenyűgöző palettát készítettünk, amelyek hangulata mindenki számára megfelelő lehet. Olvasd át ezt az útmutatót, amely bemutatja, miként használhatod otthonodban a Hajnali ölelés színt, és válaszd ki a téged legjobban kifejező színpalettát…

Otthon, ahol törődnek veled: derűs, légies színpaletta konyhához 

Ebben a konyhában a lágy semleges és a halvány pasztell színek kombinációja pihentető, barátságos teret hoz létre. A Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés, egy lágy krémes tónussal és a Dulux Év színe 2019 Fűszeres nektárral együtt kellemes, egységes színösszeállítást alkot.

Ez a visszafogott hangulat buja szobanövényekkel és kézzel készített cserépedényekkel egészíthető ki.

Melyik színt vegyem?

Otthon, ahol játszhatsz: energiával feltöltő gyerekszoba életteli színpalettával

cf20_játék_színpaletta_gyerekszobához
Gyerekszoba életteli színpalettával és energiával feltöltő csíkokkal

Ebben a vidám, tetőtéri hálószobában úgy értünk el merész, játékos színösszeállítást, hogy a visszafogott grafikus hatás érdekében az egyik falon a napos sárgát kombináltuk a szomszédos falra váltakozva festett lágy szürke csíkokkal. A Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés árnyalatot az ablak körüli részt meghatározó, laza szegélynél használtuk. Az összeállítást fehérre festett bútorok, melegséget sugárzó fa berendezési tárgyak és részletszegény természetes textíliák teszik teljessé.

Otthon, ahol elmélyülten gondolkodhatsz: visszafogott luxust sugárzó hálószoba kiegészítőszínekben 

cf20_kiegészítőszínek_hálószoba
Visszafogott luxust sugárzó hálószoba kiegészítőszínekben

Ebben a hangulatosan szép hálószobában mindent annyira leegyszerűsítettünk, amennyire csak lehetett. A falakat és a mennyezetet ámulatba ejtő sötétszürkére festettük, az ablakbeugrókat pedig a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színnel dobtuk fel. Az ajtók elegáns világosszürkéje pedig igazán időtlenné teszi a színösszeállítást.

Ezt az egyszerű, nyugodt stílust minimalista bútorok, kellemes tapintású takarók és visszafogott ágynemű teszik teljessé.

Otthon, ahol kreatív lehetsz: színösszeállítás nappalihoz kíváncsi és kreatív emberek számára

cf20_kreativitás_színösszeállítás
Gazdag, intenzív színösszeállítás meghitt nappalihoz

Ebben a meleg színösszeállításban a gazdag, intenzív tónusokat, például a burgundit és az erdőzöldet halványabb árnyalatok tagolják, például a szomszédos falakon és ablakbeugrókban használt Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés, amely itt finom, megnyugtató hatású.

A pompás bársony, a virágmintás nyomatok és a görbe vonalú, nosztalgikus tárgyak is hozzájárulnak a tér hangulatos, meghitt légköréhez.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...