A „Margin of Proof” színtrend érett és visszafogott színei olyan belső tér kialakítását teszik lehetővé, amely az otthon megfontoltságról árulkodik.
Hasznalj erett szineket es teremts elmelyulesre invitalo lakasbelsot

Használj érett színeket, és teremts elmélyülésre invitáló lakásbelsőt

Meríts ihletet gondosan összeválogatott színekből álló palettáról.

Ellentmondásokkal teli világban élünk, így valahol mindenki vágyik a matematika és a tudomány megbízható állandóságára. Különböző nyelveken beszélünk, a számok azonban mindenhol ugyanazt jelentik. Mindez egységet teremt közöttünk, éljünk bárhol a világon.

Ez a színirányzat arra ösztönöz, hogy analitikus megközelítésben vizsgáljuk át a teret, ahol élünk, és olyan elérhető célokat tűzzünk magunk elé, amelyek megvalósításával jobbá tehetjük életünket. Ezen irányzat színárnyalatai kifinomultak és letisztultak: gondosan összeválogatott, férfias hatású, semleges színek, mint amilyen a világos bézs, a tojáshéjszín és a téglavörös, testes, hangsúlyos kiemelő színek, mint a sötét smaragdzöld, az élénk türkiz, a skarlátvörös és az okkersárga.

Ha te is kedveled a visszafogott megjelenést, próbáld ki a „Margin of Proof” színek árnyalatait. A visszafogott és érett semleges színek valamilyen természetes anyagból, például egy sötétebb színű fából, márványból, tölgyből és betonból készült beltéri dekor elemekkel párosítva tökéletes megjelenést nyújtanak. Ha szeretnél némi grafikus hatást, használj sablonokat, és fesd fel kedvenc számodat valamilyen élénk színnel, például türkizzel vagy skarlátvörössel arra a falra, amelyet szeretnél kiemelni.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...