Fesd a mennyezetet a stílusodnak megfelelő világos színre. Egyszerű ötlet, mellyel pillanatok alatt újjávarázsolhatod otthonod.
Szinezd be a mennyezetet

Gondold újra a szobát színes mennyezettel

Fesd a mennyezetet kedvenc színedre.

Ha szeretnéd feldobni a helyiséget, de nem akarod teljesen átalakítani, miért ne próbálnál ki valamilyen kellemes színre festett mennyezetet?

Az, hogy milyen színt választasz, a helység méretétől és a tér nagyságától függ. Ha a mennyezeted alacsony és szeretnéd optikailag növelni a belmagasságot, válassz hűvös, halvány árnyalatokat, mondjuk kéket, zöldet és semleges hűvös színeket.
Ha magasan van a mennyezet és szeretnél egy kicsit bensőségesebb teret kialakítani, inkább a színskála melegebb árnyalatait részesítsd előnyben, mondjuk a pirosat, a sárgát és a semleges meleg színeket. A képen a mély szederpiros árnyalat igazán kiemeli a meleg tónusokat a drappszínű falon, és meghitt légkört teremt.

Ha szeretnéd, hogy a mennyezet igazán kitűnjön, válassz visszafogott, hűvös árnyalatú bútordarabokat és kiegészítőket.

A mennyezet színéből elszórhatsz egy keveset még itt-ott a helységben, így tökéletes összhatást érhetsz el. Fantasztikus, ahogy a sötétrózsaszín kanapé kihangsúlyozza a mennyezet gazdag árnyalatait ezen a képen, míg a sötét árnyalatú bútorok tökéletesen illenek a drappszínű falhoz. Hogy még otthonosabbá tegyük az egészet, elhelyezhetsz néhány kényelmes díszpárnát és egy puha szőnyeget a kanapé előtt.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...