Úgy érzed, ráférne hálószobádra egy kis felfrissülés? A modern megjelenéshez kombináld a réz narancsot - a 2015-ös év színét - semleges hűvös árnyalatokkal.
Modern megjelenes rez narancsszinnel

Frissítsd fel hálószobádat réz narancsszínnel!

Használd ezt a meleg narancsszínt a modern megjelenéshez!

Nyugodt álom

Ha hangulatos, modern hálószobára vágysz, akkor próbáld ki a csodás réz narancsszínt - a 2015-ös év színét. Ez a meleg színárnyalat barátságos hangulatot teremt, tökéletesen alkalmas arra, hogy hálószobádat a nyugalom szigetévé varázsolja.

A természet színpalettája

A terrakotta és a sötét rózsaszín, valamint az agyagos árnyalatok kombinációja teszik meleggé a réz narancsot. Merülj el a természet színpalettájában, és kombináld földes tónusokkal a réz narancsot. A hűvös semleges színek, mint a kőszürke, erős kontrasztot teremtenek, míg a meleg semleges árnyalatokkal (pl. a galambszürke) lágyabb hatást érhetsz el.

Alakítsd ki a kuckód!

Ha igazán meleggé szeretnéd tenni hálószobádat, akkor fesd a mennyezetet réz narancsszínűre. Ha modernebb megjelenésre vágysz, akkor fess körben galambszürke csíkot a szoba falaira - ezzel a teret is egyértelműen körülrajzolhatod. A hatás teljessé tételéhez természetes árnyalatú ágyneműt használj, hogy még modernebbé tedd a szoba megjelenését.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...