Használjon természetes textúrákat és színeket, és teremtsen harmóniát otthonában
Faerezetes hatás

Fedezd fel a szabad levegő élményét a természetes textúrákon keresztül!

A természet által ihletett textúrák használatával, illetve a számodra és a bolygónk számára egyaránt egészséges élettér kialakításával kapcsolatos tippek és trükkök.

A színek okos megválasztásával becsempészheted lakásodba a természet hangulatát, a tavasz nyugalmát, az erdők misztikumát, vagy akár a tenger dinamikáját. A szagmentes, vízbázisú festékek használatával ráadásul a mindannyiunknak otthont adó környezet megőrzéséért is tehetsz.

Rusztikus stílus

A faerezet-mintázó eszközzel természetes színek bármilyen kombinációja esetén fatextúrát hozhatunk létre.
Faerezetes hatás kialakítása

A faerezetes hatású textúra kialakításához használj faerezet-mintázó eszközt falaidon az ízlésednek megfelelő színű festékkel! A zsályazöld alapszín és a mélylila erezet együttese különleges, kontrasztos természetes árnyalatokkal gazdagítja otthonod.

A természetre oly jellemző organikus tökéletlenség leképezésével tökéletes keretet biztosíthatsz a természet által ihletetett szórakoztató kiegészítők számára, amelyek bármely szobát képesek feldobni.

Melyik festéket válasszam?
W7.07.34 / 30RB 15/086

Tengerpartról álmodozva

A természetes textúrák és a piszkosfehér árnyalatok kombinációja az Ön szobáját is hangulatosabbá teszi.
Természetes és semleges élettér

A textúrák kontextusba helyezik az általad választott színeket, így még izgalmasabbá teszik a szobát. A finom fehérek, a tompa kékek és a fakó szürkék könnyen megidézik a tengerpart hangulatát, amennyiben fonott bútorokkal, szőtt anyagokkal és természetes anyagokból készült szőnyegekkel párosítjuk őket.

Fa lámpatestekkel és a tengerparton gyűjtött értékes kacatokkal tovább erősíthetjük a hangulatot. Természetesen számtalan lehetőség van arra is, hogy saját ízlésünket is becsempésszük a szobába. Ez a rusztikus, mégis egyszerű megjelenés a tengerparton eltöltött pihentető napok emlékét idézi.

Tipp: A természetes anyagokból készült berendezési tárgyak tartósak, és sosem mennek ki a divatból. Ezekkel nem csupán pénzt takarítasz meg, de környezetünk megőrzéséhez is hozzájárulsz.

Melyik festéket válasszam?
F2.05.65 / 20YY 43/083
FN.01.85 / 40YY 83/021

Menedék Toszkánában

Ha szeretne egyszerűen természetes, szabálytalan megjelenést kölcsönözni falainak, keverjen homokot a festékbe.
Homokkal texturált falak

Ha szeretnél egyszerűen természetes, szabálytalan megjelenést kölcsönözni falaidnak, keverj homokot a festékbe. Folyamatos keverés mellett adagolj kvarchomokot a festékhez, és egy papírlapon időnként ellenőrizd a keverék állagát, amíg el nem éri a kívánt textúrát. Vidd fel közvetlenül a falra, várd meg, amíg megszárad, majd ismételd meg mindezt kétszer, hogy egyenletes festék- és homokborítást kapjon. A meleg, földes árnyalatok (például a barna, a terrakotta vagy a mustár) jól illenek ehhez a módszerhez, és a rusztikus, hangulatos környezet kialakításához.

Tipp: A festési munkálatokhoz szükséges festékmennyiség helyes meghatározása nemcsak a kiadásokat csökkenti, hanem a hulladék keletkezésének elkerülését is segíti. Tekintsd meg lépésről-lépésre útmutatónkat!

Melyik festéket válasszam?
E8.15.56 / 20YY 33/145
D9.41.49 / 70YR 27/404

A rétegek titkának megfejtése

Tegyen a tudatos életvezetésért a természetes, organikus lakberendezéssel.
Természetes zöld nappali

A mohazöld, a kőszürke és a derűs levendula szokatlan egyesítésével tökéletes búvóhelyet alakíthatsz ki magadnak. A változatos textúrájú, tónusú, színű és méretű puha berendezési tárgyak használatával hangulatosabbá teheted a szobát, és kialakíthatod a tökéletes helyet a henyéléshez és a relaxáláshoz. Szobanövények elhelyezésével nemcsak a szoba megjelenésén, hanem a levegő minőségén is javíthatsz.

Melyik festéket vegyem?
Y7.03.63 / 10RR 41/042
H0.04.65 / 70YY 46/053
H0.35.29 / 90YY 13/177

Ellensúlyozd a hűvös hangulatot!

Tegye melegebbé tetőtér lakását és az ipari jellegű építményeket puha, természetes textúrákkal és színekkel!
Festett téglafelület

A tetőtéri lakások és az ipari stílusú építmények esetében gyakori igény, hogy festékkel, bútorokkal vagy kiegészítőkkel elvegyük ridegségüket, és otthonosabbá tegyük őket. A mély kékeszöld színek, a fából készült bútorok, a műszőrme takarók, illetve a szobanövények segítenek melegebbé és otthonosabbá varázsolni a teret.

A festett téglafelületek kettéosztják a teret, és finoman végigvezetik a tekintetet a szobán, a természet által inspirált fali dekoráció pedig lágyabbá teszi a szoba vonalait. További színek hozzáadásával izgalmas és hangulatos részleteket alakíthatsz ki.

Tipp: Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozd a festékből, elengedhetetlen a megfelelő festőkészlet kiválasztása. Olvasd el útmutatónkat az alapvető mázolófelszerelésekről.

Melyik festéket válasszam?
S0.09.30 / 90BG 10/067

Ha végeztél a munkálatokkal, és maradt egy kis festék, legyél kreatív, és varázsold még egyedibbé otthonod.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...