Fűszerezd meg életed! Így alakítsd át konyhádat egy klasszikus kék árnyalattal.

Ilyen amikor egy régi kort idéző, kék árnyalat modern környezetbe kerül! Alakíts ki egy tökéletes helyiséget a régi családi receptekkel való kísérletezéshez, egy olyan teret, ahol szeretteiddel egészséges, házias, és nem utolsó sorban kedvenc ételeitek készülnek!

Építkezz a múltból, hiszen egy tradicionális árnyalattal nem lehet mellé nyúlni!

Ami utódaink kedvence volt, az nekünk is jó lehet, főleg, hogyha sikerül beépítenünk otthonunk modern designjába ezt a régi időkre emlékeztető színt, egészen elképesztő kortárs hatást érhetünk el!

Igazi lakoma a szemnek ez a kék!

Itt igazán jól esik egy házias vacsora közösen a családdal. Játssz a kék különböző árnyalataival, kísérletezz bátran! Alakíts ki egy olyan teret, ami valamelyest a régi időket idézi, de a gépiesített konyha összhatása mégis modern marad.

Melyik festéket válasszam?


Válaszd a Dulux EasyCare falfestékünket, amelyről mint a vizes, mind az olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatók, így a legnagyobb vacsora csaták után is könnyű eltakarítani!

Melyik színt válasszam?

A bemutatott konyhában az alábbi árnyalatokat használtuk:

Színválasztás előtt töltsd le a Dulux Visualizer applikációt, mely segíthet a döntésben.

Készre kevert árnyalatainkból festés előtt vásárolj rolleres színmintát, mellyel egyszerűen megnézheted, hogy mutat a szín az aktuális térben!

Inspirálódj 2020-as, online színkatalógusunkból, valamint nézd meg további inspirációs cikkjeinket is!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...