Egy térbe szeretnéd nyitni a fürdőt és a hálót? Ehhez hívd segítségül a színeket – ebben is tudunk segíteni!
Furdo es halo egy terben

Fürdő és háló egy térben, kreatív színekkel

Nyisd egy térbe a fürdőt és a hálót színek segítségével, hogy harmonikus átmenetet kapj a két helyiség között!

Add át magad az áramlásnak

A fürdőszobás háló esetében nagyszerűen létrehozható az átmenet a két helyiség között, ami a hangsúlyozza a tér és a szabadság csodás érzetét. Akár egy már meglévő fürdőszobás hálót szeretnél átalakítani, akár most tervezed a kialakítását, fontos átgondolnod, hogyan fogod el hangsúlyozni a két legfontosabb területet: a hálószobát és a fürdőszobát.

Oszd meg és uralkodj

Ha szeretnéd, hogy fényárban ússzon a szoba, használj részleges vagy félfalakat, ami egyben meghatározza az egyes „zónákat”! A színek rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy elhatárold egymástól a különböző területeket az egyterű helyiségekben.

Az elválasztó falat fesd olyan színre, amely kiemelkedik a tér többi részéből, így nemcsak egy hangsúlyos fókuszpontot hozhatsz létre, hanem minden terület számára biztosíthatod saját egyéniségét anélkül, hogy az összképet megbontanád!

A színösszeállítás és a tér átfogó stílusa legyen harmonikus anélkül, hogy túlságosan mesterkélt lenne. Válassz tehát olyan elemeket, amelyek mind a fürdőszobában, mind a hálóban jól mutatnak, például fa padlóburkolatot és beépített szekrényeket!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...