Szereted a csipkét, ám nem tudod, hogyan használhatod otthonod szépítéséhez? A csipkesablonok segítségével kifinomult, ízléses kiegészítőket alkothatsz saját kezűleg.
Elegancia oltoztesd otthonat csipkebe

Elegancia? Öltöztesd otthonodat csipkébe

Öltöztesd fel falaidat – használj csipkesablont.

A csipkesablon tökéletes választás a kifinomultsághoz a szolid, fehér falakra, vagy ha mondjuk szeretnél kiemelni egy pontot a nagyobb terekben. Egy csipkesablon segítségével te is könnyedén otthonodba varázsolhatod a régi idők bonyolultnak tűnő, hagyományos csipkemintáit.

Ha elegáns, légies hatást szeretnél elérni, válassz kisebb csipkemintákat. Szeretnéd, ha a dekoráció egyértelműen elárulná hangulatod? Az óriási méretű mintákkal még modernebb megjelenést kölcsönözhetsz otthonodnak.

Használj csipkemintát a fali bordűr szegélyben, vagy borzoljuk a kedélyeket egy minden tekintetet odavonzó mintával a kandalló kürtőfalán vagy a hálófülkében. Ha a rögtönzött műalkotások híve vagy, sablon segítségével fess csipkemintát az ágy fölé vagy a kanapé fölé, így megkapó fókuszpontot alakíthatsz ki. Tovább növelheted a hatást, ha világosabb festéket használsz a sötét falon, illetve fordítva. Ha azonban a visszafogottabb stílust kedveled, használj a fal színénél egy árnyalattal világosabb színt a festéshez.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...