Egyterű nappalit festenél? Színekkel határozd meg az egyterű szoba különböző részeit!
Egyteru nappali festes

Egyterű nappali festése

Színekkel határozd meg az egyterű szoba különböző részeit!

Oszd szét a szobát különböző zónákra!

Az egyterű nappaliban nagyszerűen létrehozható az áramlás érzete az ebédlő-nappali-konyha terület között, és ebben a színek fontos szerepet játszanak.

Egy nagyméretű szoba festése először nyomasztó lehet, de a terület zónákra osztásával könnyebben tudod a színeket összeállítani. Döntsd el, hol kezdődik és végződik a nappali vagy az étkező területe úgy, hogy megtervezed a fontosabb bútorok elhelyezését, majd ezeket a zónákat tartsd a fejedben a színösszeállítás kiválasztásakor.

Egyértelmű színekkel hozz létre fókuszpontokat!

Elsőként, a harmónia és a kohézió érzetéhez azt javasoljuk, hogy az egész területen egy típusú padló legyen, majd a fókuszpontok létrehozásához válaszd el a zónaterületeket a megkülönböztetett falak színekkel történő kiemelésével.

Itt a falak hideg fehér színárnyalata lehetővé teszi a fény áramlását a szobában, és felerősíti a térérzetet, miközben a szederszín az alacsony falat emeli ki és a nagyobb területen belül egy kis nyugodt menedéket nyújt.

Fokozd fényekkel a hangulatot!

A halvány, visszafogott fények intimitást nyújtanak és nagyszerűen fokozzák a hangulatot. A hatás felerősítése érdekében használj néhány kiegészítőt, például puha ágyterítőt, párnát és szőnyeget komplementer színekben, hogy együtt összetartsák a teret és valóban hívogatóvá tegyék.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...