Dulux EasyCare mosható beltéri falfesték

Hogyha otthonodban van gyermek, vagy állat – vagy mindkettő, akkor falaitok könnyebben koszolódnak. Egy ilyen otthonban a legjobb választás a Dulux EasyCare foltálló, mosható falfestéke, az alábbi cikkből kiderül, hogy miért.

A gyerekek koszos kézlenyomata, a sétából megérkező kutyus sáros bundája vagy a hallon áttolt bicikliről lehulló cseppek - a mindennapi, életvitelből eredő szennyeződéseken kívül ilyen hatások is érik otthonunkban a falakat. De vajon hogyan lehet hosszútávon frissen és szépen tartani a falfestést?

A Dulux EasyCare mosható falfesték olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek 20-szorosan strapabíróbbak, mint egy átlagos festék. Ezért bármilyen szennyeződés kerüljön a falaitokra, bízhatsz benne, hogy egy ilyen tartós és ellenálló festékkel könnyen megóvhatod a ragyogó színeket.

Az okos technológia, amelytől mosható az Easycare

Az EasyCare festék folttaszító technológiával van ellátva. A folyadékot apró cseppekké alakítja, melyek megmaradnak a felületen ahelyett, hogy a festékbe ivódnának. Így, mindamellett, hogy az EasyCare ellenálló, és akár dörzsölni is szabad, erre nem lesz szükség. Mosható festék lévén egyszerűen csak letörölheted a felületről a szennyeződést, mielőtt az beivódna a felület mélyebb rétegeibe!

Milyen típusú szennyeződéseket tudok majd letörölni az EasyCare-rel festett felületről?

Az ilyen felület ellenáll mindenféle szennyeződésnek, amire csak gondolnál. Legyen az a tésztaszósz a konyhában, a ceruzanyomok a gyerekszobában vagy a sáros vizes cseppek a kutyaséta után, az EasyCare mindennek ellenáll. Így többé nem kell azon aggódj, hogy hogyan fogsz megszabadulni a foltoktól.

Arról már beszéltünk, hogy az EasyCare-rel festett falra kerülő folyadék apró cseppek formájában megáll a felületen, de ez a falfesték még az olajalapú foltok beszívódását is megakadályozza, így az ilyen jellegű szennyeződés is könnyen eltávolítható!

Víz alapú szennyeződések

 A kézmosásból eredő foltoknak is ellenáll az EasyCare-rel festett felület, valamint a sárnak, tollnyomnak, tea-,kávé-, és teafoltnak. Bármilyen szennyeződésről legyen szó, egyszerűen eltávolítható egy gyors mozdulattal!

Olaj alapú szennyeződések

Főzés során keletkező szennyeződések, mint a sütőolaj, ketchup, tésztaszószok, mogyoróvaj, zsír vagy vaj – ezek sem tudnak kifogni az EasyCare ellenállóságán.

Tudj meg többet arról, hogyan távolíthatod el a fent felsorolt szennyeződéseket az EasyCare-rel festett falról 3 egyszerű lépésben:

Amire szükséged lesz:

Szivacs vagy rongy

Szappan

Víz

1. Lépés: töröld le a szennyeződést

Mielőtt szappant és vízet használsz, szárazon töröld le a falra került szennyeződést

2. Lépés: használj vizet és egy kevés szappant

Cseppents egy kevés szappant az enyhén vizes szivacsra vagy rongyra

3. Lépés: töröld át a szennyezett felületet

És meg is volnánk! Hogyha régebbi, makacsabb szennyeződéssel van dolgot, akkor nyugodtan dörzsöld erősebben a felületet - az EasyCare bírja a strapát!

Kipróbálnád az EasyCare-t? Keresd kis kiszerelésű festékmintáinkat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...