Dulux a Nagyvilág színei: Scandinavia

Dulux A Nagyvilág Színei: Scandinavia

A letisztult, hűvös árnyalatok palettája

Szürkés pasztellek 

Csodálatos tájak, kristálytiszta levegő, hegyek és víz, finom és mély színek jutnak elsőként eszünkbe, ha Skandináviára gondolunk. Ebből a természetközeli világból indult világhódító útjára számos meghatározó jelentőségű formaterv és lakberendezési irányzat.

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Szürkés pasztellek palettája

A skandináv életérzés színei

A visszafogott, környezettudatos életszemlélet szinte mindig együtt jár a tiszta megoldások keresésével. Bárhol is élünk, tudatosan törekszünk rá, hogy a körülöttünk lévő világot még otthonosabbá, még barátságosabbá, minden elemében meghitté tegyük. A skandináv életstílus mindig a praktikumról szólt. Arról, hogy a hétköznapi életünket és otthonunkat is a lehető legegyszerűbben, a maguk természetes szépségében letisztult tárgyakkal, színekkel és formákkal vegyük körül. 

Képzeld el faladon a hűs szürkéket

Töltsd le a Visualizer alkalmazást, és próbáld ki még festés előtt a Dulux A Nagyvilág Színei Scandinavia palettáját. 

Ez a színcsalád a tiszta, őszinte, egyenes, kékes és szürkés pasztell árnyalatok mentén mutat stabilitást és nyugalmat - egyszerű formájú tárgyakkal és világos famintázatú bútorokkal kiegészítve pedig csodálatosan természetes harmóniát teremt az otthonunkban. 

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...