Dulux A Nagyvilág Színei: Bali Island

Dulux A Nagyvilág Színei: Bali Island

Fedezd fel az egzotikus zöld árnyalatok palettáját

Életteli, természetes zöldek birodalma
 

Hatalmas gyümölcsök, égig érő fák, végtelen óceán, harsogó életkedv: ez Bali szigete. Erdők és rizsföldek, tavak és vulkánok… a zöld ezer árnyalata. De nekünk, akik tenger nélküli világban élünk, talán a pálmafák levelének árnyalata a legegzotikusabb zöld. Nem kell hozzá messzire utaznunk, otthon is elmerülhetünk benne!

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Szürkés pasztellek palettája

Hozd be a dzsungelt a lakásba!

 

Az indonéziai kis szigetnek a hangulatát a zöldes paletta valamely árnyalatával csempészhetjük be a mindennapjainkba: Pálma bungaló, Rügyező akácia, Bambusz liget, Rejtőző leguán, Titokzatos függőkert, Parti föveny. A sorozat színei a természetet hozzák be a lakásunk falai közé. A zöld nyugtató hatásával is érdemes tervezni, ha ezeket a színeket használjuk a szobáink festéséhez.

Fedezd fel velünk a Nagyvilág színeit és kalandozz a színek világában!

Képzeld el faladon a hűs szürkéket

Töltsd le a Visualizer alkalmazást, és próbáld ki még festés előtt a Dulux A Nagyvilág Színei Scandinavia palettáját. 

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

Szürkés pasztellek palettája
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...