Ha párod és te is jól akarjátok érezni magatokat a hálószobában, kísérletezz egy semleges színpaletta és az élénk színek párosításával.
Diszitsd fel ketszemelyes haloszobadat

Díszítsd fel kétszemélyes hálószobádat

Ha párod és te is meghitt térre vágytok, kísérletezz a semleges és az élénk színek párosításával.

Ha te és párod homlokegyenest másként vélekedtek a színekről, és ezért a hálószoba korántsem a béke szigete, érdemes az alapoktól újrakezdeni. Egy semleges színösszeállítás remek kiindulópont, ha a hálóról, illetve a nőies és férfias igények összehangolásáról van szó. Az élénk frissesség érdekében hideg semleges színeket alkalmazz: jó választás a galambszürke, a vakondszürke vagy a bronzszín. Az otthonosságot meleg semleges színekkel (csokoládébarna, homokszín, bézs vagy meleg középbarna) érheted el. A szegélyeket fesd fehérre, hogy karakteres, élénk színű elválasztó elemek lehessenek.

A mindkét nem számára megfelelő alapok megteremtése után válassz ki néhány hangsúlyos színt a mindkettőtök által kedvelt komplementer árnyalatok közül. A hűvös szürke falakhoz például remekül illik a citromsárga ágynemű, egy krémszínű belső teret pedig remekül feldob egy halványkékre festett falrészlet. A legszerencsésebb, ha a hangsúlyos színekből nem alkalmaztok két-háromnál többet, így a szoba nem tagolódik optikailag több darabra.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...