Fedezd fel, hogyan alakíthatod át otthonod a 2017-es év színével, a szürkéskékkel (87GB 27/077).
Hall kék színben

Bemutatjuk a 2017-es év színét

A 2017-es év színe, a Denim Drift minden otthonban ideálisan mutat.

Az év színének kiválasztásakor összeállítottunk egy kék árnyalatokból álló palettát, hogy mindenki megtalálhassa a személyiségéhez és az életstílusához illő árnyalatot.

A [Denim Drift 87BG 27/077] (/hu/szinreszletek/87bg-27077) tökéletesen illeszkedik ebbe a palettába. Míg természetes, nyugtató hatást kelt, attól függően, hogy milyen színekkel kombináljuk, más és más arcát mutatja, így otthonunk különböző hangulatú tereihez is alkalmas.

Globális találkozó

A Globális Esztétikai Központ minden évben összehívja a szakértő tervezőket a világ minden tájáról. A több napos találkozó alkalmával megvitatják a legújabb irányzatokat és a lakberendezés, az építészet és a divat világának legfelkapottabb színeit, valamint a társadalmi trendeket.

A nézőpontok ezen egyedülálló keverékének a segítségével előállnak egy fő trenddel, amely a leginkább megragadja a jelenkor hangulatát, majd hozzápárosítanak egy azt visszatükröző színpalettát.

Új nézőpontok

A 2017-es év fő trendje, Az élet új megvilágításban arról szól, hogy az emberek világszerte átértékelik az életet, és újra rácsodálkoznak annak mindennapos, mégis létfontosságú elemeire.

A hangsúly egyre inkább az egyensúly megtalálására tolódik: legyen szó a munka és a magánélet, a természetes és a mesterséges világ, vagy a privát és a közösségi szféra közötti egyensúlyról.

Mindezen okokból a kék tűnt a legtermészetesebb választásnak a csapat számára. Ez jelképezi leginkább mindennapi életünket, az ég ragyogó kék színétől a szekrényben lógó ruhákig.

Ahány ember, annyi kék

A kék a mindennapok színe, és pihentető, természetes hangulatot kölcsönöz a hálószobának.
Hálószoba kék színben

Heleen van Gent, a Globális Esztétikai Központ kreatív igazgatója: "Csodálatos, ahogy ez a trend tiszteleg a mindennapok előtt. Ez egy összetartó érzés".

"A kék egyszerre a farmernadrág és a királykék bársony színe, vagy akár a természetben megtalálható üde szín – olyan szín, amelyet mindenki egyformán szeret és szívesen lát maga körül. Ezért esett a kékre a választásunk, amikor a 2017-es év átfogó motívumát igyekeztük meghatározni".

A sokoldalú kék szín

Az év színe, a szürkéskék olyan sokoldalú, hogy szinte minden környezetben jól mutat.
Kék falminták

Mindez kivetíthető a lakberendezés világára is – az otthonunkra, amely a legszemélyesebb és általunk leginkább befolyásolható tér. A Denim Drift legjobb tulajdonsága, hogy képes teljesen más arcot ölteni attól függően, hogy hol és hogyan alkalmazzuk.

A csapat meghatározott további négy trended és kiegészítő színpalettát, amelyek kiemelik a kék sokoldalúságát.

Melyik festéket vegyem?

[Denim Drift 87BG 27/077] (/hu/szinreszletek/87bg-27077)

Tudj meg még többet a 2017-es év színéről és a kapcsolódó trendekről, valamint a Dulux Visualizer alkalmazás segítségével fedezd fel, hogyan tudod életre kelteni a saját otthonodban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...