Dulux_CF21_Év_színe_Időtlen_paletta_magyar_1
Living room painted in Brave Ground with a golden low horizon line and a cream high split wall

Az év Dulux színének párosítása időtlen árnyalatokkal

Készítettünk pár könnyen használható színkombinációt, amelyekkel a 2021-es év Dulux színét, a Merész kezdetet használva festheted át otthonodat. Íme négy inspiráló ötlet, hogyan kombináld hagyományos és modern sárgával és barnával a nyugodt és kiegyensúlyozott hangulat megteremtéséhez.

A Merész kezdet, a 2021-es év Dulux színe meleg, természetes és semleges árnyalat, amely segít értékelni az élet egyszerű dolgait. Támogató és kiegyensúlyozó szín, kiváló alap minden beltéri színösszeállításhoz, mivel kiemeli a többi árnyalatot. 

Időtlen palettánk klasszikus és kortárs sárgái, okkerei és lágy barnái ragyogóan működnek a Merész kezdet színnel, pozitív és inspiráló hangulatot csempészve otthonodba. Ezek a meleg, alkalmazkodó tónusok modern és hagyományos környezetben is működnek, így minden helyiségben bátran használhatók. 

Az Időtlen paletta színei tolakodás nélkül töltenek fel energiával, így pozitív, harmonikus hátteret adnak minden berendezéshez. Íme négy inspiráló ötlet az életre keltésükhöz.

1. Időtálló stílusú nappali kortárs klasszikus színekkel 

Dulux_CF21_Év_színe_Időtlen_paletta_magyar_1
Living room painted in Brave Ground with a golden low horizon line and a cream high split wall

A Merész kezdet árnyalatot az Időtlen paletta homok- és rézszíneivel keretező színösszeállítás meleg, semleges hátteret ad, így tökéletes az eklektikus, nemzetközi bútorokhoz. Próbálj ki érdekes technikákat, például fess színes vízszintes csíkokat, a látványos és egyéni hangulatért. 

Színek:

10YY 30/106 

30YY 67/084 

50YR 18/223 

00YY 21/321 

2. Ragyogó egyensúly a hálószobában

Dulux_CF21_Év_színe_Időtlen_paletta_magyar_2
Bedroom wall painted in golden yellow and Brave Ground, with paneled screen behind bed

Vigyél egy kis csillogást a hálószobádba gazdag arany árnyalatú fallal. A világosabb csíkkal elválasztott Merész kezdet sávval kiegyensúlyozva tolakodás nélkül dobja fel a szoba hangulatát. Természetes és texturált kiegészítőkkel egész évben hangulatos.  

Színek:

10YY 30/106 

30YY 67/084 

20YY 36/370 

3. Modern ebédlő klasszikus színű geometrikus alakzatokkal

Dulux_CF21_ Év_színe_Időtlen_paletta_magyar_3
Dining room with graphic painted arches in cream and brown on walls

Engedd szabadjára kreativitásodat az ebédlő falain, és az Időtlen paletta komplementer színeivel játszva vezesd végig a hatást a térben. A paletta árnyalatai jól mutatnak együtt, így még ezek a merész íves formák sem hatnak tolakodónak. A szükséges festési technikát elsajátíthatod a Hogyan kell ívet festeni? című cikkünkből. 

Színek:

10YY 30/106 

00YY 26/220 

00YY 74/053 

4. Élénkítő festés a tanulósarokban

Dulux_CF21_ Év_színe_Időtlen_paletta_magyar_4
Study shelves painted in yellows and Brave Ground, plus two woven-backed chairs.

A nyugodt, semleges árnyalatok segítik a tanulást, így az Időtlen paletta tökéletes a tanulósarokhoz. Tedd érdekessé a látványt különböző árnyalatokkal, és ellenpontozd a megjelenést az év Dulux színével, a Merész kezdettel.

Színek:
10YY 30/106 
50YY 49/191 
45YY 51/365 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...