cf20_modern_hálószoba
Modern hálószoba Tranquil Dawn színben

Alakítsd át hálószobádat az új 2020-as palettákkal!

Fedezd fel, hogy a 2020-as év színének palettáival hogyan teremthetsz különféle hangulatokat a hálószobában!

Készen állsz arra, hogy életet lehelj a hálószobádba? Megmutatjuk, ezt miként teheted meg a 2020-as év Dulux-színével, a Tranquil Dawn színnel. Sokunk emberibb módon közelíti meg az életet, a munkát és a játékot: olyan helyeket keresünk, amelyek kifejezik, kik is vagyunk valójában. A hálószoba olyan különleges hely, ahová elvonulhatunk a világtól, ezért hadd segítsünk átalakítani hálószobádat hozzád illő hangulatúra.

2. Hozd a szobába a természetet a Tranquil Dawn színnel!

Légy egyszerű és egységes: használt egyetlen színt! A Tranquil Dawn színnel felidézheted egy csípős tavaszi reggel színeit. Pasztell árnyalatai a teret lággyá és gondoskodóvá teszik. Ha a falakat és az ablakokat is mind ugyanolyan tónusúra fested, eredményül megnyugtató fészket kapsz.

Helyezz el a természetes, friss környezetben egy buja, zöld növényt! Púderrózsaszínű párnákkal vigyél színfoltokat a térbe, és a Tranquil Dawn színt egészítsd ki tengerkék ágyneművel, hogy a helyiség tengerparti menedékre emlékeztessen.

Melyik színt vegyem?

45GY 55/052

2. Világos hálószobával inspirálhatod érzékszerveidet

dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-jatszhatsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-12.jpg
dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-jatszhatsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-12.jpg

Világos rózsaszínek és narancssárgák segítéségével töltsd fel energiával a teret! Hogy még érdekesebb legyen, maszkolj ki hasonló tónusban egy kisebb jellemző részt! Ha sötét narancssárgára fested a fejtámlát, az karakteresen kiemelkedő bútordarab lesz.

Hozd ki a lehető legtöbbet a Tranquil Dawn színnel az ablakon beszűrődő első fénysugárból! Ez a finom, visszafogott árnyalat csodálatos, légies hatást kelt, így valóban értékelni tudod majd minden egyes nap kezdetét.

Merész formájú retró kiegészítőkkel és nyomott textíliákkal trendivé teheted az összeállítást.

Még ma rendelj színmintát, hogy megláthasd, pontosan hogyan fognak kinézni a színek, amikor elárasztja a fény a szobádat!

Melyik színt vegyem?

45GY 55/052
50YR 36/263
10YR 67/100
34YR 23/583

3. Letisztult, minimalista hálószoba egyszerű tónusokkal

dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-elmelyulten-gondolkodhatsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-13.jpg
dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-elmelyulten-gondolkodhatsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-13.jpg

Alakíts ki nyugalmat sugárzó légkört a mélyen szántó gondolatok számára! Mélylilla és kék színekkel kifinomult hatást érhetsz el. Miért is ne próbálnád ki az osztott hatást, ami mélységet ad a helyiségnek?

Ugyanolyan tónusú ágyneművel a folytonosság érzetét keltheted, egy gyertyával pedig drámai hangulatot érhetsz el. Csak módjával díszítsd a szobát, hogy legyen üres tér az elmélkedésre, és a dolgok átgondolására.

Melyik színt vegyem?

45GY 55/052
30BB 05/022
22YR 17/023

4. Fejezd ki kreativitásokat egy gazdag, őszi hálószobával!

dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-kreativ-lehetsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-14.jpg
dulux-colour-futures-az-ev-szine-2020-otthon-ahol-kreativ-lehetsz-haloszoba-inspiracio-magyarorszag-14.jpg

Fesd a falakat pazar olajzöldre; ennek gazdag árnyalatai kiválóak az elmélyült, többtónusú stílus kialakításához. Magasabbnak fog tűnni a szoba, ha a falak felső harmadát dús sötétrózsaszínre fested.

Fejezd ki önmagad: hagyd, hogy holmiijaid meséljék el a történetedet! Ha az ablakok oldalát Tranquil Dawn színűre fested, olyan világos és légies vásznat kapsz, amelyen kiválóan bemutathatod nagy becsben tartott műalkotásaidat vagy képeslapjaidat.

A különböző textúrák a luxus érzetét keltik. A bársony, a vászon és a pamut kombinációjával kényelmes környezetet alakíthatsz ki felfedezéshez és alkotáshoz.

Melyik színt vegyem?

45GY 55/052
10YR 28/072
20YY 15/245
 

Szeretnéd bemutatni személyiségedet, hogy a vendégeid is láthassák? Az alábbi videóból megismerheted, miként használható a 2020-as év színe, a Tranquil Dawn a nappaliban:

Itt megismerheted, miként használható a Tranquil Dawn szín a hálószobában.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...