Fedezd fel, hogyan hangsúlyozd egy kis festékkel otthonod olyan mellőzött tereit, mint a falmélyedések és az ablakok - 2015 nagy trendje!
Alakitsd at az otthonod mellozott tereit!

Alakítsd át az otthonod észrevétlen részeit!

Használj színt, hogy otthonod észrevétlen részeit kihangsúlyozd!

Tedd a hétköznapit rendkívülivé!

Minden otthonban van egy mellőzött sarok, elhanyagolt üres fal vagy elfelejtett hely, amely csak egy kis figyelemre vár. 2015 trendje teljesen arról szól, hogyan vigyázzunk az észrevétlen terekre, és hogyan szépítsük meg ezeket a köztes felületeket.

Nincs szükség arra, hogy egy vagyont költs új bútorra, ehelyett használj színeket új összeállításokhoz, valamint a mellőzött terek kihangsúlyozásához!

Hangsúlyozd a szoba kilátását!

Itt egy átlagos ablakot hangsúlyoztak úgy, hogy a falra kissé elmozdítva egy friss pasztell színű panelt festettek, amely tökéletes kontrasztban van a gyönyörű mályvaszínű barna falakkal és a merész fekete ablakkerettel. Mint egy erős fénynyaláb, amely besugárzik az ablakon, ez az ügyes technika meglepő, és az ablakon túli kilátás vonzza a szemet.

Kapcsold össze!

Másik módja a kilátás hangsúlyozásának a belső és külső tér összekapcsolása. Itt a falnak két meleg semleges színre festése egy vonalat képez, amely összekapcsolja az ablakból látható városképet. A természetben található színeknek az otthonban történő használata fokozza ezt a hatást és a kilátást művészi munkává változtatja.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...