Az új, romantikus hatás elérése érdekében ötvözd a természetes festékszíneket hangsúlyos kiegészítőkkel.
Török szőnyeg a konyhában

Új, romantikus stílus az otthonodban

Természetes festékszínekkel és hangsúlyos kiegészítőkkel új, romantikus hatást érhetsz el otthonodban.

A megfelelő színösszeállítás kiválasztása egyrészt segít igazán személyessé alakítani a teret, másrészt lehetőséget ad arra is, hogy új színben tűntesd fel kedvenc bútordarabjaidat és tárgyaidat, hogy teljessé váljon a kép.

Jöhet a romantika

A természetes faanyagokat remekül kiemeli a földes zöld paletta.
Zöld pihenősarok

A Globális Esztétikai Központ vezető színtervezője, Louise Tod úgy fogalmaz, hogy "a romantikus stílus újbóli térhódításának az a lényege, hogy új szemmel nézünk a dolgokra, és a fantáziánk erejével élesztjük újjá őket. A megfelelő háttérszín a vintage bútorokat is életre keltheti".

Ha van egy szeretett antik komódod vagy egy egyedi használtan vásárolt széked, gondold át, hogy a falak színével hogyan tudnád kiemelni ezeket. Louise szerint "a természetes fabútorokat remekül kiemeli a zöld árnyalatok letisztult palettája".

Melyik festéket vegyem?

[82GG 12/289] (/hu/szinreszletek/82gg-12289)

Beszédes tárgyak

Gazdag színek és hangsúlyos bútorok ötvözésével mesebelivé varázsolhatod a szobát.
Földes zöld árnyalatok

Egy hangsúlyos bútordarab mély, gazdag hatást kelthet, és különösen jól alkalmazható a kiegészítők eklektikus keverékének összetartására. A festék színével megteremtett személyes jelleget tovább fokozhatod, ha minden egyes helyiségben növényeket, gyertyákat, képeket és személyes kincseket helyezel el. Az a cél, hogy minden egyes elem önmagában is beszédes legyen, és egy újabb réteget hozzáadva tartalmasabbá tegye a végső teret.

Egy kis eklektikus elem nagy hatást érhet el

A megfelelő színösszetétel kiválasztásával romantikus intrikával ruházhatod fel a szobát, anélkül, hogy túl domináns lenne.
Nappali természetes zöld színben

Az egyedi tárgyak használata romantikus hangulatot kölcsönöz a szobának, de mindig igyekezzünk megtartani az egyensúlyt. Louise arra figyelmeztet, hogy "fontos, hogy a bohém elemek ne váljanak túl dominánssá."

Az eklektikus stílus könnyen átcsaphat excentrikusba, ezért mindig érdemes a teljes összképet szem előtt tartani, és körültekintően kiválasztani az izgalmas kiegészítőket és nagyobb bútordarabokat, nehogy túl harsányak legyenek.

Melyik festéket vegyem?

[54BB 39/103] (/hu/szinreszletek/54bb-39103)

Találd meg az egyensúlyt!

Egyszerű, kézzel festett motívumokkal kihangsúlyozhatod a szoba egyes elemeinek a színét.
Természetes hatású hálószoba

Az antik vagy a számunkra kedves bútorok segíthetnek stabilitást adni a szobának, és ezzel teret engednek egy-egy élénkebb színű motívumnak, amely élénkíti a falat és fokozza a hangulatot. Kísérletezz egyszerű, kézzel festett motívumokkal, amelyek kiemelhetik a szoba egyes bútorainak a színét. A növények megfontolt elhelyezése is segíthet összekötni az eklektikus elemeket – gondolj rájuk úgy, mint kiegészítőkre, amelyek felteszik a pontot az i-re.

Melyik festéket vegyem?

[13GY 52/120] (/hu/szinreszletek/13gy-52120)
[82GG 12/289] (/hu/szinreszletek/82gg-12289)
[87YY 13/208] (/hu/szinreszletek/87yy-13208)
[87BG 27/077] (/hu/szinreszletek/87bg-27077)
[30RB 07/107] (/hu/szinreszletek/30rb-07107)

Fedezd fel a romantikus oldalad

Töltsd le az ingyenes [Dulux Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazást, és próbáld ki, hogyan mutatnak majd ezek a gazdag, autentikus színek az otthonodban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...