Egy nyugtató színpaletta a teljes családdal csodát tehet. Végtére is ha a baba elaludt, a szülők is ki tudják pihenni magukat.
Egy álomhozó, kék gyermekszoba

Ötletek az álomhozó gyermekszobához

Ezek a nyugtató színösszeállítások segítenek a babáknak és szülőknek jobban aludni.

„Aggódok amiatt, hogy a baba sok álmatlanul töltött éjszakát hoz. Van olyan színösszeállítás, amely segít a babának jobban aludni?”

Pihentető és nyugtató – ez az a két tulajdonság, amelyet a leendők szülők a gyermekszoba dekorációjával a leginkább el szeretnének érni az AkzoNobel kutatása szerint.

Egy nyugtató színpaletta a teljes családdal csodát tehet. Végtére is ha a baba elaludt, a szülők is ki tudják pihenni magukat.

Próbáld ki ezeket a nyugtató árnyalatokat a gyermekszobában, hogy álomba ringasd a babádat.

A kék nyugtató hatással bír, és csökkentheti a vérnyomást. Ez jó hír azon szülők számára, akik azon fáradoznak, hogy a gyermeküket egy bizonyos alvásrendhez szoktassák.
Egy világoskék gyermekszoba

Világoskék

A kék nyugtató hatással bír, és csökkentheti a vérnyomást. Ez jó hír azon szülők számára, akik azon fáradoznak, hogy a gyermeküket rendszeres alvásrendszer szoktassák.

Válassz világos árnyalatot meleg alaptónussal, hogy a színösszeállítás nyugtatónak, de ne fagyosnak hasson.

Melyik festéket vegyem?

Indián álomfogó

A mentazöld friss és puha érzetet kelt, amely ideális a gyermekszoba színösszeállításához – elég nyugtató ahhoz, hogy elringassa a babát, de egyúttal elég élénkítő is ahhoz, hogy segítsen a szülőnek ébren maradni a nyugtalan éjszakákon.
Csinos zöld gyermekszoba

Mentazöld

A zöld, amit sokan a leginkább nyugodt színnek tekintenek, népszerű választás a hálószobához, különösen a világosabb árnyalatai.

A mentazöld friss és puha érzetet kelt, amely ideális a gyermekszoba színösszeállításához – elég nyugtató ahhoz, hogy elringassa a babát, de egyúttal elég élénkítő is ahhoz, hogy segítsen ébren maradni a nyugtalan éjszakákon.

Melyik festéket vegyem?

70GY 73/124

Lehet, hogy elsőre a szürke fal furcsának vagy unalmasnak tűnik egy gyermekszobába, de meglepően gyengéd tud lenni. A falakon, famunkákon, bútorokon és kiegészítőkön a szürke különféle árnyalatait tudod felvonultatni.
Puha szürke gyermekszoba

Puha szürke

Lehet, hogy elsőre a szürke fal furcsának vagy unalmasnak tűnik egy gyermekszobába, de meglepően gyengéd tud lenni. A falakon, famunkákon, bútorokon és kiegészítőkön a szürke különféle árnyalatait tudod felvonultatni, és a textúrák széles választékát a matt festett falaktól a gyapjútakarókig.

Melyik festéket vegyem?

Bársony szürkület

Az orgonalila a kényelmes fészek hangulatát sugallja, amely még a legvirgoncabb babákat is meggyőzheti arról, hogy elérkezett az ideje az alvásnak.
Ibolyaszínű kiemelt fal a gyermekszobában

Meleg orgonalila

Az orgonalila a kényelmes fészek hangulatát sugallja, amely még a legvirgoncabb a babákat is meggyőzheti arról, hogy elérkezett az ideje az alvásnak,

Válassz meleg, hívogató árnyalatot, amely nem túl erős, és párosítsd zöldesszürkével a még nagyobb kényelemért.

Melyik festéket vegyem?

Provence varázsa
Cseppkő oszlop

Tuti tipp

Az otthonosság fokozásához fess egy tekintetet vonzó falat ugyanazon szín egy sötétebb árnyalatára. Maradj a visszafogott árnyalatok mellett, hogy a színösszeállítás ne hasson elnyomónak vagy túlságosan stimulálónak.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...