A színeknek köszönhetően gyorsan felfrissülhet a fáradt elme, és nap mint nap feltöltődve, tettre készen ébredhetsz!
Varazsolj hangulatjavito haloszobat

Öt színes ötlet, hogy vidáman ébredj új otthonodban!

Stresszesnek érzed magad? Ezek a hangulatjavító színösszeállítások segítenek a felfrissülésben!

„A költözés (és maga az élet) néha stresszes tud lenni. Hogyan tudom elérni a színek segítségével, hogy újra energiával telinek érezzem magam?”

Ha stresszesnek találod a költözést, ezzel nem vagy egyedül: nemzetközi felmérésünkből kiderül, hogy a lakástulajdonosok csaknem fele elgyötörtnek érezte magát a költözés után. Ehhez még hozzáadódik a stresszes munka és a mozgalmas családi élet: hát nem csoda, ha nyugodt otthonra vágyunk!

A színek gyors felüdülést hozhatnak a fáradt elme számára. Ez az öt hálószobai összeállítás segít, hogy nap mint nap feltöltődve, tettre készen ébredj (és késznek érezd magad arra, hogy folytasd a kipakolást)!

A zöld tökéletes egyensúlyt jelent a vibráló és a pihentető színek között: fess a falaidra ropogósan friss árnyalatokat, és mindjárt könnyebben megy a reggeli ébredés!
Ebredj frissito, zold kornyezetben

1) Frissítő zöld

A zöld tökéletes egyensúlyt jelent a vibráló és a pihentető színek között, ezért ideális választás a hálószobába. Fess a falakra ropogósan friss árnyalatokat, és mindjárt könnyebben megy a reggeli ébredés! Vagy válaszd a tenger színeit, és élvezd a békés feltöltődést!

Melyik festéket ajánljuk? A [Rügyező akácia] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144108), a [Zsenge kávécserje] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144112) vagy a [Bambusz liget] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144109) árnyalatot.

A violaszín az egyik legmegnyugtatóbb tónus a színskálán. Pihentető, és jó közérzetet biztosít.
Pihenteto, violaszin haloszobai osszeallitas

2) Szelíd violaszín

A violaszín az egyik legmegnyugtatóbb tónus a színskálán. Pihentető, és jó közérzetet biztosít. Állítólag a meditációt is segíti − éppen erre van szükséged ahhoz, hogy megnyugodj egy sűrű költözéses nap után.

Melyik festéket ajánljuk? A [Virágzó zsálya] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1356826), a [Nyíló rozmaring] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144125) vagy a [Levendula völgy] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144092) árnyalatot.

Az élénk narancssárgától garantáltan kipattansz reggel az ágyból! A terrakotta vagy egy rezes árnyalat visszafogottabb választás a hálószobai összeállításhoz.
Valassz energizalo narancssarga arnyalatokat

3) Energizáló narancssárga

Az élénk narancssárgától garantáltan kipattansz reggel az ágyból! Az élénk narancsszínek vibráló, retro érzetet keltenek, és erősségüknek köszönhetően legjobban általában hangsúlyként működnek. Ha körös-körül narancsszínt szeretnél, a terrakotta vagy egy rezes árnyalat visszafogottabb választás a hálószobai összeállításhoz.

Melyik festéket ajánljuk? A [Homok mandala] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144075) a [Shaolin köpeny] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144078) vagy a [Fűszeres jakvaj] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144122) árnyalatot.

A sárga sokszor élénkebbnek tűnik a falakon, mint a színpalettán, ezért a hálószobához érdemes a választottnál néhány árnyalattal világosabb színt használni.
Napfenyes sarga haloszoba

4) Derűs sárga

Egy napfényes sárga szoba már az ébredéskor azonnal mosolyt varázsol az arcodra! A sárga sokszor élénkebbnek tűnik a falakon, mint a színpalettán, ezért a hálószobához érdemes a választottnál néhány árnyalattal világosabb színt használni, különben lehet, hogy túlságosan erősnek fogod érezni.

Melyik festéket ajánljuk? A [Citrus liget] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144063) a [Szikrázó napkelte] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144071) vagy a [Shiva szentély] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144120) árnyalatot.

A kék karakteres színösszeállítást eredményez, ami ugyanakkor a legnagyobb mértékben megnyugtató. Gyakorlatilag még a pulzust is képes lelassítani, és segít ellazulni egy sűrű nap után.
Elvezd egy kek haloszoba nyugalmat

5) Nyugtató kék

A kék karakteres színösszeállítást eredményez, ami ugyanakkor a legnagyobb mértékben megnyugtató. Gyakorlatilag még a pulzust is képes lelassítani, és segít ellazulni egy sűrű nap után, hogy aztán frissen és könnyedén ébredj!

Melyik festéket ajánljuk? A Jégvilág a Könnyű fátyol vagy a Tiszta ég árnyalatot.

Top tipp

A hangulatjavító színek alkalmazásának egy rafinált módja, ha ombre, azaz színátmenetes hatást választasz: vidd fel a kívánt színt a fal alsó felére, majd fokozatosan halványítsd a plafon felé.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...