Dekorációs inspirációra van szükséged? Inspiráljon a „Hatalmas természet, kicsi én” 2015-ös trend. A cél a természet meleg földtónusainak használata.
Oleld at a termeszetet a foldtonusokkal!

Öleld át a természetet a földtónusokkal!

Hagyd hátra a modernitást meleg színekkel és meghitt sarkokkal.

Hatalmas természet, kicsi én

Ha szeretnél elmenekülni a modern élet hektikus kényszerei elől és menedéket szeretnél kialakítani otthonodban, szerencséd van. A „Hatalmas természet, kicsi én” az idei év egyik legfontosabb trendje, amely arra biztat, hogy csempésszük be a természet áramló, szabad mivoltát otthonainkba.

Kerülj közel a természethez!

Inspirál a természet hatalmassága, de azért biztonságérzésre is vágysz? Mindkettőt megjelenítheted otthonodban. A színek és stílusok ügyes használatával könnyedén ünnepelheted az óriási természetet, miközben meleg, meghitt tereket alakítasz ki, amelyekben elrejtőzhetsz.

Föld bolygó

Az okker, a szépiabarna és a sziénabarnás narancs gazdag földtónusai megragadják az arizonai sivatag napsugarak által perzselt hangulatát – végtelen és félelmetes, mégis lenyűgözően szép. Próbáld ki ezeket a színeket otthonodban a tér- és szabadságérzet megragadásához. Egy nagy szoba felosztásához használhatsz egy szép válaszfalat vagy az alacsony fal érzetét keltheted. Ezután csak el kell helyezned egy kanapét, hátra kell dőlnöd, hogy lazíthass a hosszú nap után.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...