Mindössze egy kevés festék kell ahhoz, hogy gyorsan, könnyen és gazdaságosan újjá varázsolj egy nem kedvelt teret. A változás azonnal érzékelhető!
Elegans, kek haloszoba osszeallitas

Tedd lenyűgözővé! − Varázsolj újjá egy szobát, amit nem szeretsz!

Fogadd el az „Egy szoba − egy nap!” dekorációs kihívást, és szeress bele újra egy nem kedvelt térbe!

„Óriási dekorációs terveim voltak amikor beköltöztem, de most, hogy a főbb helyiségek elkészültek, elvesztettem a lelkesedést.”

Közelmúltbeli nemzetközi felmérésünk szerint a lakástulajdonosok 45%-a a beköltözés után azonnal neki akar fogni a dekorációnak, de a valóságban ez akár hónapokig is elhúzódik. Egy kevés festékkel azonban gyorsan, könnyen és gazdaságosan újjá varázsolhatsz egy nem kedvelt teret, és a változás azonnal érzékelhető! Még mindig halogatod a festést? Megkértük Cliff Arnall motivációs pszichológust, hogy ossza meg velünk legjobb tippjeit azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogjunk bele a dekorációs folyamatba:

1) Írd össze a feladatokat!

Ha elakadtál az új otthonod dekorálásával, itt az ideje, hogy összeírd azokat a feladatokat, amelyeket eddig igyekeztél elkerülni.

Nem kell mindent egyszerre megcsinálnod a dekorációval kapcsolatban! Adj magadnak időt, hogy megtaláld a megfelelő színösszeállítást.
Tervezd meg a szinosszeallitast

2) Készíts egy akciótervet!

Ne feledd, nem kell mindent egyszerre megcsinálnod! A listádon lévő feladatokat oszd fel kisebb, szórakoztató és gyorsan megvalósítható projektekre, amelyeket nem érzel túl nehéznek.

3) Egyszerre egy munkára koncentrálj, és tűzz ki reális célokat!

Ha reális célokat tűzöl ki egy adott projekttel kapcsolatban – például egy csúnya szoba kifestése –, az kiváló módja a lelkesedés felélesztésének!
Ha elhatározod, hogy megcsinálsz valamit, és azt rendesen is megcsinálod, az hihetetlenül megnöveli az önbizalmad!

4) Gondolj arra, hogy milyen jó érzés lesz, ha elkészülsz!

Annak kulcsa, hogy újra beleszeress egy nem kedvelt térbe, az, hogy elképzeld, mennyire elégedett leszel, amikor végzel a festéssel!

Ebben segíthet a Dulux Visualizer alkalmazás. Miután kiválasztottad a szoba típusát, megnézheted, hogyan mutat majd az új színekkel festés után!
Nezd meg, hogyan mutat majd a kivalasztott szin

5) Képzeld el, hogyan fog kinézni az otthonod!

Fontos elképzelni, milyen elégedett leszel a projekt befejezése után, még mielőtt abba belekezdenél.

A lelkesedés megengedett! Amikor befejezed az új otthonod dekorálását, akkor fogod igazán úgy érezni, hogy a költözés is befejeződött.

Top tipp

Ha még nem döntötted el, hogyan használd a teret, válassz egy sokoldalú okker árnyalatot, mint amilyen például a Homok mandala − jól esik a szemnek és alkalmazkodó. Ha félsz a merész színektől, próbálkozz egy pasztell árnyalattal. Ilyen például a [Hajnali áhítat] (/hu/termekek/dulux-a-nagyvilag-szinei#?selectedColor=1144073), mely lágyabb benyomást

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...