Az ablakkeret, szegélyléc, ajtókeret és párkánygerenda színének megválasztása fontos része a szobafestésnek.
Talald meg a megfelelo szegelyszint!

Találd meg a szegély megfelelő színét!

Tippek és trükkök a belső szegély színének megválasztásához.

A merész arculathoz

A szegélynek a fal színétől elütő merész színárnyalata csipetnyi drámai hatást visz a szobába. Ha a fal semleges színű, akkor majdnem bármely színárnyalat használható a szegélyen. Világos szegélyszín különösen jól néz ki az ablakon és az ajtón, mivel drámai keretet ad a kilátásnak.

A modern arculathoz

Modern, letisztult arculathoz válassz olyan színt, amely csak néhány árnyalattal világosabb vagy sötétebb a fal színénél. Meglátod, ez kellemes mélységérzetet teremt.

Ha csak egy vagy két árnyalattal sötétebb vagy világosabb, akkor a hatás még kifinomultabb.

Klasszikus arculathoz

A fehér népszerű szegélyszín és lehetetlen elrontani. Tiszta és friss, amely segít a klasszikus, időtlen arculat létrehozásában, illetve csodásan hangsúlyozza az olyan díszítéseket, mint a párkányok, a boltívek és a kandallópárkányok.

A kifinomult arculathoz

Tökéletes, kifinomult arculathoz fesd a szegélyt ugyanarra a színre, mint a falat! Ez ügyes módja annak, hogy a kisebb helyek nagyobbnak látszódjanak, mivel a zavartalan szín segít megnyitni a teret és a szobát levegősebbé teszi.

Kevésbé visszafogott arculathoz fesd a szegélyt fényesre vagy selyemfényűre - így ki tudod emelni a szegélyt anélkül, hogy a tér harmóniáját megtörnéd.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...