Meleg fehér, hűvös fehér vagy mindkettő? Fedezd fel, mikor kell meleg és mikor hűvös fehérrel festeni, valamint hogyan keverd őket össze elegáns, visszafogott arculathoz!
Tokeletes feher szin szamodra!

Tökéletes fehér szín az otthonodba!

Fedezd fel, mikor és hogyan használj meleg és hűvös fehér színeket!

Mikor használjunk meleg fehér színt?

Ha barátságos hangulatot akarsz teremteni, válassz olyan meleg fehér színt, amelyben van egy kis piros vagy sárga! Ezek az árnyalatok lágy és pihentető hangulatot hoznak létre, így ideálisak hálószobába és nappaliba. Mivel a meleg fehér szín jól tükrözi a fényt, így északra néző szobákban is kitűnő, mivel ezek a délre néző szobáknál gyakran kevesebb fényt kapnak.

Mikor használjunk hűvös fehér színt?

A hűvös fehér színeknek kék, szürke vagy zöld tónusai vannak, amelyek friss és tiszta érzetet keltenek. Derűs, modern arculathoz próbálj hűvös fehéret használni, hogy erős sziluetteket és éles vonalakat hozz létre! Meglátod, hogy kitűnőek meglepő kiegészítők és művészeti tárgyak bemutatásához is.

A hűvös fehérek kis szobákban hasznosak, mivel színhatásukra a falak mintha visszahúzódnának és így a helyiség nagyobbnak látszik. A világos fényt is neutralizálják, így jól mutatnak olyan szobákban is, amelyek sok fényt kapnak, különösen a délre és keletre néző szobákban.

Kombinálj fehér színeket kifinomult arculathoz!

Ha vállalkozó szellemű vagy, próbálj meleg és hűvös fehér színeket kombinálni! Itt a hűvös fehér falak és a meleg fehér árnyalatú mennyezet, padló és asztal tökéletes hátteret nyújt választékos bútorokhoz, meglepő kiegészítőkhöz és egy gyönyörű szőnyeghez. Ez klasszikus témát hoz létre, amely meglepetés a maga kifinomult egyszerűségében.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...