Profi festőt alkalmaznál? Mielőtt ezt teszed, olvasd el a szakértők véleményét, hogyan találhatod meg a legjobb szakembert erre a feladatra.
Szakertoi otletek festo alkalmazasaval kapcsolatban

Szakértői tanács: profi festő alkalmazása

Ötletek és trükkök, hogyan találhatod meg a legjobb szakembert erre a feladatra.

Kérdezd meg barátaidat és családodat, tudnak-e valakit javasolni

„Mindig megkérdezem a családomat és az ismerőseimet, hogy tudnak-e valakit javasolni. Ezután megkérem a festőt, hogy adjon referenciát valakitől, akinek már dolgozott, és ellenőrzöm, hogy a festő a közelmúltban vett-e részt képzéseken és a használt festékekkel kapcsolatos megfelelő technikai tudással rendelkezik-e.

-- Willeke Jongejan, vezető globális színtervező

Legalább három ajánlatot szerezz különböző festőktől!

„Én legalább három ajánlatot szerzek különböző festőktől, aztán összehasonlítom az árajánlatokat és a tapasztalatukat. Érdemes szem előtt tartani, hogy az ár nem minden, fontos a szakértelem is.”

-- Heleen van Gent, a Global Aesthetic Center igazgatója

Kérj részletes árajánlatot!

„Nagyon fontos, hogy részletes árajánlatot kérj, hogy tudd, pontosan mit tartalmaz a szolgáltatás. Tudd meg, ki intézi a festéket, hány réteg festéket visznek fel és ha a munka tovább tart, mennyit kérnek naponta.”

--Marieke Wielinga, globális színtervező

Írj szerződést, amelyet mindannyian aláírtok!

„Ha már eldöntötted, hogy kit fogadsz fel, írj egy szerződést, amely tartalmazza a határidőt, a díjat és a fizetés módját. Mindig mindkét fél írja alá a szerződést.”

-- Marieke van der Bruggen, globális színtervező

Tudd, hogy pontosan ki fogja elvégezni a munkát!

„A szerződés aláírása után a festők a munkát néha kollégáknak adják át, úgyhogy tudd meg, pontosan ki fogja a munkát elvégezni és ellenőrizd, van-e biztosítása. Számomra nagyon fontos, hogy betartsák a biztonsági előírásokat. Nyugodtan szólj, ha úgy érzed, valamit nem tartanak be.”

-- Louise Smith, vezető globális színtervező

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...