CF17 The Working Home 1
CF17 The Working Home 1

MUNKAHELY OTTHON

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk.

CF17 The Working Home 3
CF17 The Working Home 3

A munka és magánélet közti határok elmosódnak, így egyre inkább a kiegyensúlyozottságot keressük az életünk és munkánk között. Az otthonunk egyben az irodánk is lett, míg az irodánk már szinte olyan, mint az otthonunk, mivel 24/7 órás életet élünk. Gyönyörű helyre van szükségünk, ahol otthonról is dogozhatunk és új inspirációra ennek megvalósításához. A Dulux egy gyönyörű színpalettát alkotott meg, hogy segítsen otthonod különböző zónáinak kialakításban.

CF17 The Working Home 4
CF17 The Working Home 4

“A zónák kialakítása kulcsfontosságú az otthoni munkához. A fenti képen látható szobában egy okkerarany színblokkal alakítunk ki hangsúlyos és stimuláló részt, amely egyben stílusos háttere is egy rumlis íróasztalnak. Ideális kicsi helyekhez is. Kontrasztos színekkel tökéletes otthoni irodát hozhatsz létre, amely inspirál majd a munkádban. Az okostelefonok és táblagépek világában egyre sürgetőbb az igényünk egy rugalmas dolgozósarok kialakítására akár az otthonunkban, akár a vidéki nyaralónkban.”

CF17 The Working Home 2
CF17 The Working Home 2

“Olyan egymáshoz kapcsolódó tereket alakíts ki, amelyeket a laptop felnyitásától a villanyok lekapcsolásig kiélvezhetsz. Minták vagy színblokkok segítségével is kijelölheted a dolgozósarkot. Én egy hangsúlyos okkerarany négyzetet használtam az íróasztal zónájának kiemeléséhez, hogy ne váljon az egész szoba egy folyamatos irodai térré. A [Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazás segítségével te is kipróbálhatod ezeket a színeket otthonod falain!

Marieke Wielinga
Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...