Melyek a semleges színek? Jeleznénk: a semleges színek nem fogynak el a krémszínekkel és világosbarnákkal. Próbálj ki különböző tónusú sötétbarnákat és rétegezd őket harmonizáló árnyalatokkal!
Mi a semleges szinosszeallitas?

Mi a semleges színösszeállítás?

A semleges színek nem csak krémszínekből és világosbarnákból állnak.

A tökéletes háttér

Egy semleges szín kifinomult hátteret biztosít, amely könnyen rétegezhető más, erőteljesebb színekkel. Így a semleges színek kiváló üres festőfelületként működhetnek, amelyeken kreatívan dolgozhatsz és kiélheted művészi és építészeti vágyaidat.

Egy semleges színösszeállítás bármit tartalmazhat kezdve a világos semleges árnyalatoktól, mint a krém és a fehér a sötétebb árnyalatokig, mint a csokoládé vagy a grafitszürke.

Változtass a tradíción!

A hagyományos semleges árnyalatok tartalmazzák a szürkésbarna, a szerecsendió és a homokkő színeket. Itt azonban szürkésbarna levendulát használtak a hálószoba semleges háttereként. Ugyanennek a színnek különböző tónusait rétegezték a szoba különböző részein, pazar sötét levendula párnákkal és gyönyörű halvány levendulaszínű ágytakaróval. Az elegáns arculatot az arany és a gazdag rozsdaszín díszítőelemek harmonizálása fejezi be.

Tedd magadévá ezt az arculatot!

Kövesd ezeket a lépéseket, hogy hasonló stílust hozz létre:

• Próbáld meg ugyanannak a színnek öt különböző árnyalatából összeállított színpalettáját használni!

• Ezután a szobát rétegezd a különböző színárnyalatokkal a falakon, a famunkán és a bútorzaton!

• Ezt olyan különböző harmonizáló színárnyalatú kellékekkel egészítsd ki, amelyek színe a színkerék fő árnyalatához közel áll! Könnyen létrehozhatsz gyönyörű színösszeállítást, ha semleges árnyalat az alapszín.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...