CF17 Shared Individualism 1
CF17 Shared Individualism 1

MEGOSZTOTT INDIVIDUALIZMUS

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni.

CF17 Shared Individualism 3
CF17 Shared Individualism 3

A Dulux egyik kutatása kimutatta, hogy az emberek vágynak az individualizmusra, ám egyidejűleg szeretnének valami nagyobbnak is részesei lenni: megosztani, együttműködni, gondoskodni és segíteni. Ennek a palettának a friss és játékos színei ideálisak ezen vágyak kifejezésére, és tökéletesek közösségi terek kialakításához, ahol mindenki jól érezheti magát. A városok egyre nagyobbakká válnak, a demográfiai és szociális felépítésük folyton változik és így a valahová tartozás érzése és a csoportos tevékenységek fontossága is előtérbe kerül.

CF17 Shared Individualism 4
CF17 Shared Individualism 4

“Egy megosztott paletta lehetővé teszi olyan egyedi kis halmazok kialakítását, amelyek egyúttal alkalmasak dekorációs kohézió létrehozására is. Mégis hogyan tükrözhetik egy közös otthon falai az ott élők különböző személyiségeit? Mindehhez meleg és barátságos színek együtthatása szükségeltetik. Ezen a palettán megtalálható a harsány neon, a halvány rózsaszín és az élénk cseresznyeszín, de a megnyugtató hatású Denim Drift mellett olyan harmóniát hoznak létre, ahol mindegyikük karaktere helyet kap kompromisszumok nélkül.”

CF17 Shared Individualism 2
CF17 Shared Individualism 2

“Ez a színpaletta nem csak a családoknak szól – bárki, aki másokkal osztozik az életterén, fel tudja becsülni a barátságos közös terek értékét. Próbáld ki te is ezeket a színeket a [Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazás segítségével otthonodban is!”

Marieke van der Bruggen
Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...