Így varázsolhatod egyedivé a lépcsőt színes ötleteinkkel.
Hogyan tegyuk egyedive a lepcsot

Megmutatjuk, hogyan teheted egyedivé a lépcsőt

Fesd színesre a lépcsőt és teremtsd meg egyedi grafikai designt.

Újítsd fel otthonod egy fantasztikus, egyedi tervezésű lépcsővel. Így érhetsz el grafikai design hatást:

A szivárvány színei

Egy több színben pompázó lépcsővel garantáltan elkápráztathatod vendégeidet, és már belépéskor mosolyt varázsolhatsz az arcukra. Bevállalós vagy? Akkor miért ne próbálnád minden lépcsőfokot más-más színre festeni a szivárvány elragadó árnyalatai közül?

Ha a bejárati térben vagy a lépcsőházban már van valamilyen uralkodó szín, próbáld meg annak valamilyen két árnyalatát kiválasztani, amelyeket váltakozva festesz rá az egyes fokokra.

Ha tökéletes összhangot szeretnél, próbálkozhatsz az ombre hatással is: ehhez a színek egyes fokozatait egymásra rétegződve, a világostól a sötétebb árnyalatokig haladva fesd fel.

Add át magad az áramlásnak

Mielőtt kiválasztod a megfelelő színskálát a lépcsőhöz, érdemes lehet átgondolni, hogy a kiválasztott színek hogyan működnek majd az otthonodban, és hogyan kapcsolódnak a helyiséghez és a többi meglévő elemhez.

Egy színpaletta segítségével könnyedén eldöntheted, hogy mely színek illenek össze - próbáld oda a színeket a lépcsőfokokhoz és válassz kedved szerint!

Láss hozzá a festéshez

Ha szeretnéd, hogy a festék tartós legyen, fontos, hogy kimondottan fához való alapozót és festéket használj ezzel biztosíthatod, hogy a festék jobban tapadjon a felülethez, és növeli a festék tartósságát is.

A festék kiválasztásánál javasoljuk, hogy használj kopásálló, olajbázisú festéket a lépcsőfokok homloklapjaira (a függőleges részek). Kezdd a lépcső tetején, és fokozatosan haladj lefelé, ügyelve arra, hogy az ecsettel a fa rostjai közé is bedolgozd a festéket.

A második réteg felvitele előtt várj 6-8 órát, majd egy kicsit lépj hátra, hogy megcsodálhasd a művedet.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...