CF17 Considered Luxury 1
CF17 Considered Luxury 1

MEGFONTOLT LUXUS

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. Az Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben.

CF17 Considered Luxury 4
CF17 Considered Luxury 4

Egy olyan világban, ahol mindenünk megvan, amire csak vágyunk, az emlékeink sokkal fontosabbak, mint a vagyontárgyaink. A Megfontolt Luxus trendje egy újfajta életmódot mutat be; egy új fogyasztói kultúrát, ahol a tapasztalatoknak van értéke a tulajdonnal szemben. Elsődleges célunk felbecsülhetetlen értékű emlékek gyűjtése, mert új szemmel nézünk világunkra és fecsegés helyett tapasztalatokkal töltenénk meg életünket. Mindezt pedig színpalettára is lefordítottuk.

CF17 Considered Luxury 3
CF17 Considered Luxury 3

“A széles, horizontális csíkok a falon tágítják a szobát. Ha csíkos falat festesz, mindig a világosabb színt vedd alapul, és hagyd megszáradni. Majd mérd ki és jelöld be a sötét csíkok helyét. A fizikai dolgoktól az érzéki tapasztalás felé fordulás trendje lendülettel teli. Ez a leszűkített paletta igazán jól tükrözi ezt az új szemléletmódot. Próbáld ki ezeket a színeket az otthonodban is a [Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazás segítségével!”

CF17 Considered Luxury 2
CF17 Considered Luxury 2

“Ez a színkombináció a lágy semleges színek legjobbjait ragadja meg és a Denim Drift-et igazán kihangsúlyozza. A hatást jól megválogatott, finom tapintású kiegészítőkkel teheted teljessé: egy kis kasmírral vagy egy imádnivaló trópusifa-asztallal. Én azt szeretném ünnepelni, ami igazán számít, de azt bizony rendesen!”

Willeke Jongejan
Szenior Színszakértő – Globális Esztétikai Központ

Fedezd fel a 2017-es trendeket és színpalettákat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...