Szeretnéd átalakítani a dolgozószobát egy apró, ám nagy hatást keltő változtatással? Válassz hűvös, semleges színeket és csíkos mintát.
Alakitsd at a dolgozoszobat csikokkal

Légy kreatív: fess csíkokat szikrázó színekkel

Az élénk színű csíkok modern, mégis megnyugtató hatást keltenek.

Egyenes vonalban

Mielőtt hozzákezdenél a csíkos minta megfestéséhez a dolgozószobában, hasznos lehet először valamilyen építészeti elemen próbatervet készíteni – mondjuk egy beépített szekrényen, a kandallón vagy egy könyvespolcon. Játssz a már meglévő vonalakkal, így könnyen elsajátíthatod, hogyan érhetsz el csodás grafikus hatást.

Megnyugtató színek

Amikor árnyalatot keresel, olyan színeket válassz, amelyek megnyugtatnak, ugyanakkor kreatív ihletet is adnak. Párosítsd a színeket, amíg meg nem találod a nyerő kombinációt, majd rendezd őket olyan sorrendbe, ahogy kedved tartja – most nincsenek szabályok. A képen ónszürke, kőszürke és palaszürke került a könyvespolcra, ami optikailag nyújtja a teret és érdekes látványt kelt.

Csak egyszerűen

A nyugodt, szellős hatás érdekében visszafogott bútorokat és minél kevesebb kiegészítőt válassz a dolgozószobába. A tökéletesen kreatív légkörhöz hozzátartozik, hogy olyan dolgokkal vedd körül magad, amelyekből ihletet és motivációt meríthetsz, legyen az egy jó könyv, művészeti alkotások vagy buja növényzet.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...