A sötét semleges színek sok természetes fénnyel megvilágított nagy szobákban tökéletesek, és olyan meleg, mesterséges fényű kis szobákban, amelyeket este használnak.
Kituno otletek sotet semleges szinekkel

Kitűnő ötletek sötét semleges színekkel

A mély semleges színárnyalatok miért működnek jól nagy és kis helyiségekben?

Fecskendezz melegséget egy nagy szobába!

A sötét semleges színek tökéletesek olyan nagy szobákban, amelyeket sok természetes fény ér, főképp, ha délre néznek. Azt fogod tapasztalni, hogy a sötét színárnyalat gazdagítja és mélységet ad az olyan helyiségnek, ahol az erős fény a gyengébb színeket kivilágosítja.

Ebben a tágas hálószobában az arany okkersárga falak pazar és elegáns arculatot hoznak létre, csodálatosan meleg és pihentető hangulatot nyújtva.

A kicsi, az gyönyörű.

Ha a szobád kissé kicsi, akkor az a kísértés, hogy világos színekkel fesd ki a tágasabb érzet kedvéért. Azonban azt kérdezd meg magadtól, hogy mire fogod használni a szobát. Ha főleg esti pihenésre, akkor sötét semleges színre festéssel és lágy megvilágítással intenzív, hangulatos atmoszférát lehet létrehozni.

Utolsó simítások

Ha egy kis szobát sötét semleges színre festenél és szeretnéd, hogy a helyiség nagyobbnak tűnjön, akkor ennek másik módja, hogy a párkányt és a szegélylécet a fal színére fested. Ezzel elkerülöd a kontrasztot, és így a helyiség zavartalan és egységes lesz.

Ha viszont nagy a szoba, mint ez a háló, akkor valóban elegáns kinézethez a sötét semleges falakkal ellentétben a szegélyeket friss fehérre fesd és ezzel kontrasztot hozol létre.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...