CF16 kötöttség és ellazulás hero image
CF16 kötöttség és ellazulás hero image

Kötöttség és Ellazulás

A kereteinkből való kitörés egyre vonzóbbnak tűnik, ha meg akarjuk találni önmagunkat a modern világban. Az irodai dolgozók reggeli táncpartikra mennek munka előtt.

CF16 kötöttség és ellazulás section 1
CF16 kötöttség és ellazulás section 1

A kereteinkből való kitörés egyre vonzóbbnak tűnik, ha meg akarjuk találni önmagunkat a modern világban. Az irodai dolgozók reggeli táncpartikra mennek munka előtt. A digitális ügynökségek kötőklubokat szerveznek, értékelve valami fizikai és kézzelfogható előállításának lehetőségét. De lehetetlenség az egyszerű élethez való visszatérésről beszélni és kötöttségek nélkül élni valamiféle viszonyítási keret nélkül. Szükségünk van a határokra, amelyek között élhetünk, még akkor is, ha lázadni akarunk ellenük; a szabadság csak valamiféle kerethez képest értelmezhető. Másképp megfogalmazva: nem létező határokat nem feszegethetünk.

CF16 kötöttség és ellazulás section 2
CF16 kötöttség és ellazulás section 2

A brooklyni Folk Circus jó példa arra, hogy a modern, városi életforma hogyan sóvárog az ilyen kontrollált káosz után. Az organikus formák használata a termékdizájnban szintén jó példája lehet annak, hogy a képzeletet hagyjuk korlátozás és kötöttségek nélkül szárnyalni. Ezért ennek a palettának a színei élénkek és játékosak, mégis visszafogja őket a fekete és a fehér korlátja.

A Kötöttség és Ellazulás színpaletta színei:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...