Festőt vagy dekoratőrt szeretnél fogadni? Kövesd arra vonatkozó útmutatónkat, hogy miként találhatsz valakit, akiben megbízhatsz.
Hogyan valassz festot

Hogyan válassz festőt?

Festőt vagy dekoratőrt fogadsz? Itt van, hogyan találhatsz olyasvalakit, akiben megbízhatsz.

  1. Mielőtt az interneten vagy hirdetési újságokban kezdesz keresni, vagy akár egy baráttól kérsz javaslatot, fontos, hogy felbecsüld a feladatot. Készíts egy listát arról, hogy mit és hol kell festeni, és vegyél bele minden szükséges előkészületi munkát is! Ez segíteni fog a festőnek egy pontos ajánlat elkészítésében.

  2. Legalább három különböző festőtől kérj be ajánlatokat, és ha lehetséges, nézesd meg velük otthonod, hogy személyesen is felmérhessék a munkát! Fontos, hogy az ajánlat mindent tartalmazzon, beleértve minden előkészületet is.

  3. Ne félj kérdéseket feltenni! Ki lesz felelős a bútorok mozgatásáért, letakarásáért és utána a takarításért? Milyen garanciát vállalnak a munkájukra? Van-e biztosításuk? Tudnak-e referenciákat nyújtani korábbi feladatokról? Mi a javasolt ütemezésük?

  4. Ellenőrizd, hogy ki biztosítja a festéket! Ha ők, kérdezd meg, hogy Dulux festéket használnak-e, esetleg add meg nekik az általad kiválasztott termékek nevét, színét, kódját!

  5. Végül pedig bízz ösztöneidben! Egy jó, professzionális festőnek talpraesettnek, pontosnak, vállalkozó szelleműnek és udvariasnak kell lennie, és készen kell állnia a kérdések megválaszolására és javaslatok kínálására. Annyira szenvedélyesnek kell lennie a díszítési projektedet illetően, mint amennyire te is vagy.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...