Ahogyan a sütésnél, a siker kulcsa a dekorálásnál is a gondos tervezésben és előkészítésben rejlik.
Keszulj fel a falak kifestesere

Hogyan csináld végig az egynapos dekorációs kihívást?

Kövesd az útmutatónkat lépésről lépésre, és fess ki pillanatok alatt egy problémás szobát!

„Végre motiváltnak érzem magam ahhoz, hogy megcsináljam a festést, amit eddig halogattam, de hogyan fessek ki egy szobát egy nap alatt?”

Azt már megmutattuk, hogyan fogj bele egy dekorációs folyamatba a stresszes költözés után. Most itt az idő, hogy felgyűrd az ingujjadat és megragadd az ecsetet!

Ahogyan a sütésnél, a siker kulcsa itt is a gondos tervezésben és előkészítésben rejlik. De azért vigyázz, hogy ne vessz el a részletekben! A cél egy szépen kifestett szoba, amit büszkén mutogathatsz a látogatóba érkező családtagjaidnak és barátaidnak.

Tudni szeretnéd, hogy hogyan lesz kész? Csak kövesd ezt az egyszerű útmutatót lépésről lépésre:

Ha még nem próbáltad ki a Dulux Visualizer alkalmazást, tedd meg most! Válaszd ki a megfelelő színt és termékeket a Dulux festékpalettáról.
Valassz egy szinosszeallitast

Mielőtt nekikezdenél

1.Csinálj rendet!

Tüntesd el a maradék költöztetődobozokat, és pakold ki a szobából a régi bútorokat, amik nem férnek el. Mindent, ami ott maradt, vigyél a szoba közepére, és takarj le takarófóliával.

Szeretnéd kiszámolni, hogy mennyi festékre lesz szükséged? Használd a Dulux festékkalkulátort!
Szamold ki, hogy mennyi festekre lesz szukseged

2.Számold ki, hogy mennyi festékre lesz szükséged!

Ha kiválasztottad a kívánt színt, keresd meg a Dulux weboldalán, majd egyszerűen csak írd be a szobád méreteit az ajtók és az ablakok számával együtt a Dulux festékkalkulátorba. Mi kiszámoljuk, mennyi festéket kell venned.

3. Szerezd be a megfelelő eszközöket a munkához!

Ellenőrizd, hogy a meglévő ecseteid, hengereid és edényeid teljesen tiszták-e. Ha nem, írd hozzá őket a bevásárlólistádhoz egy tekercs ragasztószalaggal és a választott Dulux festékkel együtt.

Tisztítsd meg és készítsd elő a falakat!
Kezdj hozza a festeshez

A festés napja

1. Tisztítsd meg és készítsd elő a falakat!

Gletteld ki az apróbb repedéseket és lyukakat, majd hagyd megszáradni a glettet. Ezután finoman csiszold meg, végül töröld át egy nedves ronggyal. Végül gondosan ragaszd körbe a kifestendő területet ragasztószalaggal.

2. Kezdj el festeni!

Először vegyél egy kisebb ecsetet, és fesd körbe körülbelül két cm szélesen a falak éleit. Ezután fesd ki a fal többi részét hengerrel.

3. Most pedig élvezd a látványt!

Dőlj hátra, és amíg szárad a festék, élvezd a jól megérdemelt pihenést!

Top tipp:

Ha csak egy réteg festék felvitelére van időd, figyelj oda, hogy a henger elég festékes legyen, de ne ázzon át teljesen, és kövesd a festék dobozán található hígítási útmutatót!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...