Ha egy otthon mesélni tudna…

Íme néhány konkrét fogyasztói probléma, mely nem lesz probléma többé!

„Egyetlen falat szeretnék átfesteni. A problémám az, hogy az idők során csúnyán megrepedezett. Nem mélyek a sérülések, de azért így nem maradhat. Egyszerű kezelőanyagot keresek, amivel magam is meg tudom oldani a dolgot.”

Van megoldás: Dulux Fine Filler!

Felhasználásra kész extrafinom glett beltéri falfelületek hajszálrepedéseinek festés/tapétázás előtti kiegyenlítéséhez. Használatával könnyedén javíthatóak a kisebb (<2 mm) repedések és sérülések. Tökéletesen sima, száradás után azonnal festhető felületet biztosít.

„A hétvégén végre beköltöztünk az új lakásba, és még csak egy váza sem tört el! Egy bosszúságunk azért akadt: a fiúk leverték a falat, amikor befordultak a hűtővel. Most aztán ott egy szép, szabályos lyuk…”

Segít a Dulux Multi Filler!

Sima állagának és speciális kötőanyag-tartalmának köszönhetően kiválóan tapad, zsugorodás- és repedésmentesen tölti ki a réseket és lyukakat akár 10 mm mélységig. Alkalmas bel- és kültéri beton-, vakolat-, tégla- és gipszkarton felületek javítására. A száraz felület diszperziós festékkel átfesthető.

Hogy is mondjam… a feleségem szeret variálni (ő ezt kreativitásnak mondja). Tavaly még jó volt a polc az egyik falon, most a másikon legyen. A képek is folyton vándorolnak… A lyukakat persze nekem kell eltüntetnem!” A Dulux Super Filler segítségével!

Könnyű glett kisebb, mély lyukak és sérülések javításához bel- és kültéren. Nem zsugorodik és különösen alkalmas akár 50 mm mély lyukak egy lépésben történő kitöltésére. Sima állaga lehetővé teszi csiszolás nélküli átfestését.

„Segítség! Eddig tartott a tömítés az ablakaink mellett. Mostantól viszont szinte átlátok a falon… Kihullott itt-ott. Mi a megoldás?”

A rugalmas tömítőanyag használatával fehér, repedésmentes kitöltés hozható létre két, egymáshoz képest mozgó felület között. Kiválóan alkalmazható nyílászárók kereteihez, padlóburkolatok szegőléceihez és bármely hosszabb, egyenes hézaghoz. Tökéletesen sima, száradás után azonnal festhető felületet biztosít.

Még több okos, színes ötletért lapozz bele katalógusunkba!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...