Fesd ki a fürdőszobát, és varázsold pillanatok alatt olcsón olyanná, amelyet az egész család imádni fog!
Pihenteto spa-elmeny a sajat furdoszobadban!

Gyönyörű fürdőszobák, amelyekre nem kell éveket várnod

Miért nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön a gyönyörű, spa hangulatú fürdőszoba?

„Szeretnénk felújítani a fürdőszobát az új otthonunkban, de egyelőre nincs elég pénzünk a teljes átalakításhoz.”

A közelmúltban végzett nemzetközi felmérésünk során a költözők több mint ötöde azt mondta, hogy a fürdőszoba befejezése volt az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy az új helyet otthonosnak érezzék, főleg a stresszes költözés után.

A költözés azonban meglehetősen sok költséggel járhat, és könnyen lehet, hogy utána kevés pénz marad a drága felújításra. Gyakorlatilag az emberek 38%-a halasztotta el a költözés utáni festést − egyszerűen azért, mert nem engedhette meg magának.

A megoldás? Mit szólnál, ha csak festenétek? Ez gyors és gazdaságos módja annak, hogy olyanná varázsold a fürdőszobát, amelyet az egész család imádni fog! A Dulux színszakértője, Louise Tod elárulja, hogyan teremthetsz spa-hangulatot a saját fürdőszobádban megfizethető áron.

Alaposan nézz körül új otthonodban, és készíts listát, de csak azokról a feladatokról, amelyek könnyen és olcsón elvégezhetők!
Keszits listat a felujitassal kapcsolatos tennivalokrol!

1) Nézz körül!

Alaposan nézz körül új fürdőszobádban, és készíts listát, de csak azokról a feladatokról, amelyek könnyen és olcsón elvégezhetők!

2) Mit lehet kifesteni?

Csempézett a fürdőszoba? Még mindig kifestheted a plafont!

A szürke mostanában egyre népszerűbb fürdőszobaszín. Akár halvány galambszürkét választasz, akár mély palaszürkét, azonnal kifinomult hangulatot kapsz!
Stilusos, szurke furdoszoba

3) Mik a legújabb dekorációs divatszínek?

A szürke mostanában egyre népszerűbb fürdőszobaszín.

Akár halvány galambszürkét választasz, akár mély palaszürkét, azonnal kifinomult hangulatot kapsz!

Melyik festéket ajánljuk? Mit szólnál az Ezüst jég , a Derengő hajnal, az Örök sziklaszirt  vagy a Hosszú alkony  árnyalathoz?

Ha a zöld és a fehér színt kombinálod egymással, az frissé és tágassá teszi a kicsi fürdőszobát, míg a tengerkék nyugtatóan hat, és egységesíti a teret.
Varazsolj megnyugtato, kek furdoszobat!

4) Válassz merész árnyalatokat!

Ha a fürdőszobacsempe fehér vagy valamilyen semleges színű, akkor itt a remek lehetőség arra, hogy a többi falfelületen olyan merész színnel kísérletezz, amelyet mindig is szerettél volna kipróbálni!

Ha a zöld és a fehér színt kombinálod egymással, az frissé és tágassá teszi a kicsi fürdőszobát, míg a tengerkék nyugtatóan hat, és egységesíti a teret.

És ne feledkezz meg a sárgáról! Egy intenzív árnyalat remekül passzol a sötét fürdőszobákhoz, és azonnal jobb kedvre derít!

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Jégvilág, a Végtelen tenger  vagy a Hullámzó tenger árnyalatot!

Top tipp

Ha ki akarod cserélni a régi vagy törött csempéket, spórolj azzal, hogy csak oda teszel újra csempét, ahol a fal mindenképpen vizes lesz, például a zuhanyzó környékén. Így nagyobb falfelület marad majd a festéshez!

Érdeklődj a helyi Dulux-kereskedőnél a penészálló Konyha és Fürdőszoba festékeinkről.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...