Feltölt, eltakar, elfed….mi az?

„A körülöttünk lévő építkezéseknek köszönhetően a frissen festett falamon hajszálrepedések keletkeztek. De jó lenne ezt egy olyan festékkel orvosolni, amivel meg lehet úszni a glettelést!” Ismerős a fenti probléma?

A Dulux UnderCoat 3in1 speciális falfestékkel tökéletes, repedés és foltmentes, tartós felületeket alakíthatunk ki festés előtt. A megszáradt bevonat diszperziós falfestékkel átfesthető, de kisebb igénybevételű helyiségekben fehér fedőrétegként önállóan is használható.

Miért pont Dulux UnderCoat 3in1?

1. FELTÖLTI A REPEDÉSEKET

A mérsékelten repedezett (max. 1 mm mélységig) felületeken a glettelés megtakarítható, egy réteg Dulux UnderCoat 3in1 felvitelével kiváló alapfelület alakítható ki. A festék extra latex tartalmának* köszönhetően a bevonat rugalmasan követi a fal természetes mozgását és hosszú ideig megakadályozza a repedések újbóli megjelenését.

2. ELTAKARJA A SZENNYEZŐDÉSEKET

A különleges szennyezés blokkoló elemek eltakarják a leggyakrabban előforduló beázás, pára, nikotin, ceruza foltokat. A szennyeződés okozta felülethibákat is elrejti (max. 1 mm mélységig). Összetételének köszönhetően a bevonat lég- és páraáteresztő képessége csak kis mértékben csökken. A tökéletes eredmény érdekében érdemes a teljes szennyeződött falfelületet bevonni.

3. ELFEDI AZ ERŐS SZÍNEKET

A megnövelt TiO2 tartalmának* köszönhetően a termék fedőképessége kiemelkedő, kiválóan alkalmas az erős színek elfedésére átfestés előtt. A Dulux UnderCoat 3in1 segítségével kialakított felületeken akár egy fedőréteg (pl. Dulux A Nagyvilág Színei) is elegendő lehet.

„Szeretjük ezt a lakást, hiszen ezer éve itt lakunk. Azért egy átfestés pont ráfér. A fal viszont… repedezett, sérült. Hát igen, az idő mindenen nyomot hagy. Az üvegszálas tapéta helyett is jobb lenne egy sima fal, de azt leszedni nagy munka.”

Gyors segítség a fenti problémára a Dulux EasySmooth Equalizer felhasználásra kész glett, mely magas latextartalmú Dulux falfestékkel festett felületek rétegek közötti javítására is kiváló – a javítást nyomtalanul elfedi a második réteg.

HIBÁTLAN, SZÍNES FALAK KÖNNYEN, GYORSAN, HÁROM EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. JAVÍTSD KI!

Használd a Dulux Multi Filler készre kevert glettet a mély sérülések javítására.

2. KEND FEL ÉS SIMÍTSD EL!

Kend fel és simítsd el a Dulux EasySmooth glettet a tökéletesen egyenletes felület kialakításához.

3. FESD KI!

Válaszd ki a kedvenc Dulux színeidet és fesd ki az otthonodat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...