Egy kézzel festett ágytámla a hálószobád mesés fókuszpontjává válhat. Megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá.
Keszitsd el sajat festett agytamladat

Fejezd ki saját stílusod egy festett ágytámlával!

Egy festett ágytámla a hálószobád mesés fókuszpontja lehet.

Egy festett ágytámla azonnal magára vonzza a tekintetet bármely hálószobában. Megmutatjuk, hogyan készítheted el:

1) Először is válaszd ki, hogy milyen színre szeretnéd festeni az ágytámlát! Javasoljuk, hogy válassz egy olyan alapszínt, amely kiegészíti a meglévő szobadesign hatását. Ezután adj hozzá néhány kiegészítő árnyalatot, amely feldobja az egészet!

2) Ha az ágy a helyére került, mérd meg, hogy mekkorára szeretnéd az ágytámlát! Egy krétával rajzold ki az ágytámla körvonalát a falra! Ha nem szeretnél közvetlenül a falra rajzolni, ki is vághatod az alakzatot papírból, amelyet sablonként használhatsz.

3) Húzd el az ágyat a faltól, és a krétával berajzolt körvonal mentén fess egy vonalat a kiválasztott alapszínből! Használj kisméretű díszítő ecsetet a körvonalhoz, és nagyobb ecsetet a teljes alakzat befestéséhez.

4) Ha az alapszín megszáradt, színes krétával bármilyen mintát felvihetsz a falra. A festékminta tubusok is tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ne zavarjon, ha a minta nem egységes, ez még inkább személyessé teszi az összhatást!

5) Ha a festék teljesen megszáradt, told vissza az ágyat a helyére! Kiegészítő szín gyanánt szerezz be néhány díszpárnát, amely tökéletesen illeszkedik a gyönyörű, új ágytámládhoz!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...