Festőt alkalmazol? Ez az öt kérdés segít megtalálni a tökéletes festőt a felújításhoz!
Ezt az ot kerdest tedd fel a festodnek!

Ezt az öt kérdést tedd fel a festődnek!

Tedd fel e kérdéseket, az eredményt garantáltan csodás lesz.

  1. Kérdezz a folyamatról, ez sok időt takarít meg, és segíti a zökkenőmentes munkát! Például: mit kell kivinni a szobából, mit kell máshová tenni vagy letakarni – és ezt neked kell megtenned? Ugyanez igaz a munka elvégzése utánra is. Tudd meg, hány órát és mettől meddig dolgoznak, és hogy mennyi időt vesz igénybe a munka elvégzése.

  2. Érdemes kideríteni, hogy ki végzi majd pontosan a munkát. Lehet, hogy boldogan beengeded az adott festőt otthonodba, de mi a helyzet, ha tanulót vagy kollégát küld festeni? Fontos, hogy nyugodt szívvel tudd beengedni a festőket otthonodba, és hogy bízz a szakértelmükben és szaktudásukban.

  3. Hasznos lehet kikérni a festő véleményét azzal kapcsolatban, hogy hogyan érhető el a kívánt felület. Például: kifinomult, letisztult felületet szeretnél vagy szeretnéd egy régi épület karakterét megtartani? Egy jó szakember magától is felteszi a megfelelő kérdéseket, hogy mindketten tisztában legyetek a kívánt hatás milyenségével.

  4. Kérj részletes árajánlatot (nem elegendő a becslés), ha még nem tetted meg! Ennek tartalmaznia kell a munka minden részletét: előkészületeket, anyagokat, hány réteg festéket visznek majd fel, meddig tart majd a munka, a szoba mely részeit festik le és vállalnak-e garanciát a munkára.

  5. Mindig érdemes megkérdezni a festőt, hogy biztosított-e. Bár kicsi az esélye, hogy festéket öntenek a drága szőnyegedre, jobb, ha nem neked kell a zsebedbe nyúlnod, ha mégis.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...