Díszítési ötleteket keresel? Meríts ihletet a ruhásszekrényedből, hogy az otthonod a saját divatstílusodat tükrözze!
Stilusodat vezesd be az otthonodba!

Divatstílusodat vezesd be az otthonodba!

Otthonodat alakítsd át, hogy az a saját divatstílusodat tükrözze!

Milyen a divatstílusod?

Lágy és nőies?

Ha a ruhásszekrényedben a fő színek a lágy árnyalatú rózsaszínek, halványkékek és kréta zöldek, akkor az otthonodban egy pasztell színösszeállítást használhatnál.

Lágy, de mégis felnőtt arculathoz keverj össze olyan meleg semleges színeket, mint az osztriga és az elefántcsont, tompa pasztell színekkel, mint a narancs és a pirosas rózsaszín!

A természetet utánzó arculathoz párosíts össze lilát halványzölddel, ehhez adj természetes kiegészítőket, mint a szizál szőnyeg és a szalmakosarak!

Világos és színes?

Ha a világosabb színeket kedveled, az otthonodban is használj meglepő színeket! Maximális hatás eléréséhez a semleges színösszeállításhoz adj erőteljes színfoltokat, mint a zöldeskék és a narancs, vagy a zafír és a citromsárga!

Ha kevésbé meglepő arculatot szeretnél, akkor kiegészítőként használj világos színű állólámpát és egy-két merész műalkotást!

Fekete és fehér?

Időtlen és biztos színkombináció a fekete és fehér a divatban ugyanúgy, mint a belső terek esetében.

Annak titka, hogy miképp modernizálható kissé ez a klasszikus kombináció, az, hogy a két színárnyalat közt nagy kontrasztot kell létrehozni. Maradjon egyszerű, koromfeketével, grafitszürkével és friss fehérrel. Ha otthonodban van olyan érdekes építészeti elem, amelyet kiemelnél, fesd be azokat a fekete, szürke és a fehér különböző árnyalataira!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...