Díszítési és tervezési inspirációt keresel? Miért ne fedeznéd fel a saját stílusodat, hogy olyan belteret hozz létre, amilyet szeretsz?
Disziteni keszulsz? Fedezd fel a sajat stilusodat!

Díszíteni készülsz? Fedezd fel a saját stílusodat!

Öt ötlet a saját stílusod otthoni megjelenítéséhez.

Van egy-két tárgy, amitől nem tudsz megválni?

Mik a kedvenc tárgyaid? Talán egy régi ón, egy mókás képeslap vagy egy gyönyörű váza? Miért ne használnád ezen személyes tárgyaidat egy szoba díszítésének megkezdéséhez?

Kedvenc üzletedben ihletre találtál?

Kedvenc divatüzletedben vagy a bolhapiacon készíts képeket azokról a tárgyakról, amelyeket szeretnél, prospektusokból tépj ki lapokat vagy üzletek weboldalairól nyomtass ki képeket. Ha az összes képet magad elé teszed, láthatod, hogy az mind a saját stílusodat tükrözi.

Csodálod egyik barátod stílusát?

Mindannyian megcsodáltuk már egy barátunk vagy családtagunk otthonát és szerettünk volna mi is olyat létrehozni. Csinálj listát azokról a dolgokról, amelyeket szeretnél az otthonodba, például egy íróasztalt az ablakhoz, vagy egy pamlagot a konyhába, ahol a barátaiddal cseveghetsz.

Mely színek vonzanak igazán?

Színösszeállításkor a trükk az, hogy leszűkítsd a választást. Kezdd a kedvenc színminták és színárnyalatok összegyűjtésével, majd készíts egy összesített színpalettát!

Hol szeretsz ülni és pihenni?

Az éttermek és hotelek díszítését úgy tervezik meg, hogy szívesen üldögéljünk, pihenjünk ott. Ha szeretsz egy olyan helyet, ahol a világítás tökéletes, a bútorok kényelmesek és a díszítés stílusos, miért ne használnád inspirációként? Fényképezd le, és készíts egy hangulattáblát az ideális tér elképzelésének megtervezéséhez!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...