A lélegzetelállító falak és csinos famunkákhoz fontos a megfelelő festék kiválasztása.
A megfelelo fenyesseg kivalasztasa

A megfelelő festékfelület kiválasztása

Érdekel, mi a különbség a matt, a fényes, a selyemfényű és más felületet képező festékek között? Ezek a tippek segítenek megtalálni a tökéletes festéket.

Matt emulzió – a legjobb választás beltéri falakra

Ez a vízbázisú emulzió tökéletes beltéri falakra. Különböző tartósságú változatok kaphatók, többek között egy roppant tartós festék, amely ideális forgalmas helyekre, például folyosókra vagy a gyerekszobába. Nagyszerűen eltünteti a felület tökéletlenségeit, régi házakban például, vagy olyan falakon, amelyekről nemrégiben távolítottad el a tapétát. A matt falakat könnyen át tudod festeni, és néhány változat még mosható is, hogy a falakat is lemoshasd.

Fakó matt – a beltéri falakon modern felületet képez

Erre a festékre van szükséged, ha igazán matt felületet szeretnél. Fakóbb, mint a hagyományos matt – szinte krétaszerű. Bár hagyományosan a viktoriánus épületekben használják, ideális modern otthon kialakításához.

Szatén festék – finom ragyogást ad a beltéri falaknak

Ha túl csillogónak találod a selyemfényű festéket, válaszd a szatént, a tökéletes átmenetet a praktikum és a látvány között.

Selyemfényű – a legjobb forgalmas területekre

Minden falfesték közül ennek a legmagasabb a fénye. A selyemfényű festék mosható és könnyen tisztítható, ezért ideális a forgalmas helyiségekbe, amelyek gyakori takarítást igényelnek. Használhatod az olyan hagyományos elemek finom kiemelésére is, mint az ívboltozatok és mennyezetpárkány.

Vízbázisú tojáshéjfényű – ideális a konyha és a fürdőszoba falára

Alacsony fényű és víztaszító, ezért ideális konyhai és fürdőszobai falakra, valamint famunkák, konyhaszekrények és bútorok festéséhez. A felület elég tartós ahhoz, hogy dörzsölve tisztítsd és könnyen javítható.

Oldószer alapú tojáshéjfényű –ideális beltéri fa- és fémfelületekre

Ennek használata csak beltéri fa- és fémfelületeken ajánlott. Tartósságának köszönhetően ideális ablakpárkányok és ablakkeretek festésére.

Selyemfa – ideális beltéri fára

A selyemfa fényesebb, mint a tojáshéj és kitűnő opció, ha fényes felületűre szeretnéd festeni beltéri faanyagaidat.

Fényes – fényes hatást érhetsz el vele fán és fémen

A fényes festékek közepestől magas fényűek és gyakran választják fa- és fémfelületek festéséhez. Nincs sok időd a festésre? Válaszd az egyrétegű vagy csepegésmentes opciót.

Magasfényű ideális beltéri és kültéri fára

Ez a roppant fényes festék tükörszerű felületet eredményez, amely nagyszerűen mutat mindenféle fán, bel- és kültérben egyaránt használható. Tökéletes a designelemek kiemeléséhez. Válaszd a vízbázisú fényes festékeket beltéri projektekhez és használj olajbázisút kültéren. A fényes festékeket lehet általában a legkönnyebben tisztán tartani, mert nem tapad meg rajtuk annyira a szennyeződés és könnyen moshatók.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...