CF17 Colour Trend Research 1
CF17 Colour Trend Research 1

A 2017-es színtrendek kutatása

Az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot, akik együtt kutatják és vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei.

A 2017-es színtrendek kutatása

CF17 Colour Trend Research 2
CF17 Colour Trend Research 2

Az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot. Együtt kutatják és vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei, amelyek a fogyasztók szín- és lakberendezési választásait befolyásolni fogják.

CF17 Colour Trend Research 3
CF17 Colour Trend Research 3

Ez a folyamat lehetővé teszi számukra a következő év trendjeinek, és azon belül egy domináns, átívelő hatásnak a megjelölését, amely megragadja a pillanat hangulatát. Mindezek után az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja azonosítja a trendekhez kötődő legfontosabb színeket, amelyekkel a trendek az otthonokban is megvalósíthatók. Így születik meg a ColourFutures kiadvány.

A 2017-es színpaletta

CF17 Colour Trend Research 4
CF17 Colour Trend Research 4

A 2017-es színpaletta az egyensúlyról szól. Idén érdekes kontrasztját látjuk a merészebb, feltűnőbb színek és a visszafogottabb, világosabb árnyalatok választékának. A fehérek és a világos semleges tónusok eme spektruma tökéletesen kiegészíti a trend élénk színeit, gyönyörű színharmóniát biztosítva. Az eredmény egy könnyen érthető színpaletta, amelyet egyszerűen lehet alkalmazni az építészetben és a lakberendezésben. Próbáld ki ezeket a színeket saját otthonodban is a [Visualizer] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazás segítségével!

Tudj meg többet a 2017-es Colour Futures színtrendjeiről:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...