5 meglepő előnye annak, ha befested házad homlokzatát

Az időjárás viszontagságai elleni védelem elsődleges, egy igényesen kivitelezett homlokzat pedig önmagáért beszél! Lássuk hát az előnyeit:

1. Hosszantartó védelem

A külső festés jó állapotban tartása nem csak a szemet gyönyörködteti, de ténylegesen megnöveli az épület élettartamát. Az időjárás viszontagságainak kitett külső felületek sokkal gyorsabban tönkremennek, ha elhanyagolják őket. Használj  Dulux Weathershield homlokzatfestéket és nemcsak vízlepergetőek lesznek a felületek, de élvezheted a gyönyörű színeket is! A Dulux Weathershield termékcsalád festékei ugyanis a Dulux színkeverő rendszerén közel 3000 árnyalatban kikeverhetők. Így kiválaszthatjuk a hozzánk leginkább illő árnyalatot, amely felfrissíti az otthonunkat és tartósan széppé varázsolja!

2. Többet érhet a házad

Egy tanulmány szerint a ház külső festésének eredményeképp a vásárlók akár 23%-kal is többre értékelhetik az épületet. Itt az ideje, hogy megkeresd a tökéletesen hozzád illő színt! Töltsd le a Dulux Visualizer ingyenes szobakifestő alkalmazást, és a színválasztó segítségével vond be a falakat kedvenc árnyalatoddal.

3. A szennyeződések, az elhasználódás kordában tartása

A Dulux Weathershield homlokzatfesték termékcsaláddal megkötés után vízálló felületet hozhatsz létre, és nemcsak felfrissítheted otthonodat, hanem a nehezen eltávolítható szennyeződéseknek (pl. algásodásnak vagy a mohásodásnak) jobban ellenálló homlokzatot alakíthatsz ki, ezáltal tovább megőrzöd szépségét.

Dulux tipp: Előfordulhat, hogy az öreg falak festéséhez ólomtartalmú festéket használtak, ez pedig veszélyes lehet. Ezért mindig legyél nagyon óvatos, amikor olyan felületeket kaparsz vagy csiszolsz le, amelyekkel kapcsolatban nem vagy 100 %-ig biztos.

4. Hőszigetelő rendszerek felújítása

Használj Dulux Weathershield Silicon Plus prémium minőségű homlokzatfestéket, mely alkalmas hőszigetelő rendszerek és nemes vakolatok, illetve ásványi és egyéb vakolatok felújítására is, vagy akár mészkőhöz! Rendszerben alkalmazva a termékeinket, alapozz Dulux Exterior Wall Primer kültéri falfesték alapozóval, amellyel a felület szilárdsága növelhető, illetve szívóképessége csökkenthető.

Hőszigetelő rendszerek esetén mindig vedd figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előrírásait!

5. Mert nagyszerű érzés!

Nyilvánvalóan azért fested be a házad külsejét, hogy jobban nézzen ki – de gondoltál már arra, hogyan fogod érezni magad a frissen festett házban? Gyakran van összefüggés az elhanyagolt lakókörnyezet és a stressz között – ezért ha kívül felfrissíted a dolgokat, az tényleg jó hatással lehet hangulatodra, valahányszor átléped bejárati ajtód küszöbét.

Készen állsz?

Válaszd ki a Dulux Weathershield termékcsaládból a neked tetsző kültéri festéket, és már hozzá is foghatsz!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...