CF17 COTY1
CF17 COTY1

2017 ÉV SZÍNE

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a __Denim Driftet__ és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.

Az Év Színe - DENIM DRIFT 87BG 27/077

CF17 COTY 2
CF17 COTY 2

Fedezd fel a 2017-es Év Színét, a Denim Driftet és a teljes színpalettát, amely az új időket tükrözi és életünket más megvilágításba helyezi. Egy gyönyörű színpaletta, amely megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.

CF17 COTY3
CF17 COTY3

“A nemzetközi építészeti, divat és designtrendek megfigyelése után arra jutottunk, hogy a jelen pillanat színe a kék. Hogy az otthonokba is bekerülhessen, a csapat egy olyan kéket választott, amely egyaránt alkalmazható a fürdőszobában, mint a hálószobában. A Denim Drift 2017-ben kötelező! Hidd el, jól fog mutatni a faladon!”

Heleen van Gent
Kreatív Igazgató
AkzoNobel Globális Esztétikai Központ

CF17 COTY4
CF17 COTY4

A kék a mindennapjaink színe. Az ég színe. A ruháink színe. És mostantól a falaink színe is. Vedd elő az ecseted és mártsd bele a 2017-es év színébe, a Denim Driftbe, amelyet a különböző területekről érkező designereink csapata választott ki. Hogy megmutassuk, mennyire sokoldalú is a Denim Drift, a Globális Esztétikai Központ négy különböző trendet határozott meg, amelyekben az év színe más és más hatást fejt ki.

Az év színének kiegészítéseként összeállítottunk egy rokon színpalettát, amely kék és tónusos árnyalatokat mutat be, és új módon kombinálja a színeket. Próbáld ki Te is a falaidon a [Visualizer ] (/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast) alkalmazás segítségével!

Fedezd fel a 2017-es év trendjeit és színpalettáit!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...