CF16 év színe hero image
CF16 év színe hero image

2016 Év Színe, az Okker arany

A mindkét irányba tekintés átfogó trendjét jól érzékeltető szín keresésekor azt láttuk, hogy a 2016-os év minden kulcstrendjének közös eleme az arany.

CF16 év színe section 1
CF16 év színe section 1

A mindkét irányba tekintés átfogó trendjét jól érzékeltető szín keresésekor azt láttuk, hogy a 2016-os év minden kulcstrendjének közös eleme az arany. A Sötét és világos "arany órája", az Örökség és jövő trendjében megjelenő arany - a régi mesterek festményein és a modern dizájntrendekben egyaránt. A sárgák széles palettájáról körültekintően választottuk ki azt az egy aranyszínt, amely a legjobban megragadja az előttünk álló év színtrendjeinek aranyos felhangját.

CF16 év színe section 2
CF16 év színe section 2

Az arany és az aranyárnyalatok mindenhol megjelennek a dizájn világában. Visszatérő színről van szó, és az anyag- és formatervezési vásárokon, de ugyanígy a grafikai dizájnban és az építészetben, a divatban, a szépségiparban és a lakberendezésben is újra és újra felbukkan. Úgy érezzük, ez egy gyönyörű új lépés, természetes fejlődés és átmenet a réznarancsból, amely a 2015-ös Év Színe volt. Olyan színpalettát terveztünk, amely szépen harmonizál a 2016-os Év Színével egy hangsúlyos hatás, könnyed kombináció vagy valami sokkal meglepőbb létrehozásához.

A 2016 Év Színe színpaletta színei:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...